Humor, és zene: II. rész

Én mint a birodalom koronázatlan királya hosszas töprengést követőn úgy döntöttem, hogy a Humor, és zene rovatott azon okból ne legyen olyannyira elnyújtva mint a rétestészta, ketté osztom. Itt a második rész folyamán picit változtatok a tartalmon, azzal hogy lesznek olyan fejezetek hol bepillantást nyertek a kulisszák mögé hogy hogyan is működik e furcsa kis birodalom. Elől járójában annyi, hogy találkozásaink alkalmával az egymástól nem túl távoli asztalainkon lévő technikán keresztül a napjainkban igen elterjedt közösségi oldal stílusát alapul véve diskurálgatunk. S teszem hozzá e modern változat próbálja szimbolizálni a múltunkban lezajló felkészülési hétköznapjaink hangulatát. Mikor is magán jellegű összejöveteleken, avagy bulijaink során felkészítő gyakorlatként, avagy próba gyanánt csiszolgattuk gondolatainkat, történeteinket, mikből születtek meg a közönségünk elé tárt produkciók. Nos, most ennek lehettek a tanúi, avagy szenvedő alanyai, hogy az emlékeink bevonása által miként láttak napvilágot sziporkázó gondolataink a hozzá fellelt képi illusztrációval, valamint csatolva még az eseményhez idomuló régi, avagy újabb slágereket, az egész birodalmi udvartartás közreműködésével. S azért fontosnak tartom azt is megemlíteni, hogy a modernkor beköszöntével az új idők szelein átélt sztorik, és abban élő személyek is bevonásra kerülnek.  Azt azért elmondanám a tájékoztatás végett hogy ugyebár ez itt nem egy ” élő műsor ” ! A beszélgetéseink találkozásaink alkalmával elhangzottak, minek alapján szerény személyem készített egy forgatókönyvet mi alapján létrehoztuk e blogot. No kezdjük is el.

Oké, oké, de mindenek előtt jöjjön egy kis zene. Még pediglen egy az, 1980. -as évek béli sláger remix változata, mire a fenti lelkes táncoslábú pár segítségére érkezik még néhány táncoslábú leányka. Az említett sláger mivoltáról bővebb felvilágosítást találtok a mix nyolcvanas évek csarnokában.
Maci : Igazi nagy a, Teremtő által létrejött szerencse, hogy most értekezni tudunk egymással. Lenne ugyanis egy óriási jelentőségű kérésem hozzád. Légy oly kedves tedd már ide föl azt a, brutál durva de ettől még igen vicces oroszlános képet, amin a múltkor igen jót szórakoztunk.
Ori : Én is nagyon örvendek a szerencsének, ( legalább is eddig) bár most sem tudhatom azt miben is töröd a fejed. Számomra eddig az a legnyilvánvalóbb dolog, hogy téged csak fejen vágni lehetne agyonütni már nem. Kicsi Kancellárom melyikre is gondolsz a közel százötvenből?
Maci : Ja, igen bocs igazad van Királyom a nagymérvű kapkodásom által a lényegi rész valóban lemaradt. Tudod arra gondoltam amiről eszedbe ötlött Rod Stewart, Da ya think i’m sexy című slágere.
Ori : Kancellárom mint ne mondjak, így azért már sokkal másabb a leányka fekvése, hisz immáron tudom mit is keressek. S az általad említett slágert a nyolcvanas évek csarnokában meglelitek.

 

Maci : Nagyon jó még mindig nem igazán tudok vele betelni. De azért volna itt még számodra miegymás. Tudod bölcs Királyom idei barangolásaim alkalmával igen sok helyen megfordultam. s jól éreztem magam, és szert tettem barátokra is kiknek azért okoztam nem várt meglepetéseket. Bizonyságul nézd csak e pillanat képet.

Ori : Kancellárom azért ne legyen már ekkora mellényed, az arcodról már nem is beszélve. Miből is gondoltad azt, hogy nekem nincs a tarsolyomban e témához hasonló kép. Nézd csak !

Maci : Erre az esetre tisztán emlékszem Királyom, hisz ott voltam. Ez az a történet mikor te ugathattál, illetve bocs mivel te oroszlán vagy valójában üvöltöttél, mint hét vármegye kutyája, akarom mondani oroszlánja mégsem hallgattak rád. S így e problémát is nekem kellett elintéznem.

 
Ori : Hú, Kancellárom most már napnál világosabb számomra a tény mi szerint te a barangolásaid során az utadba eső összes vadkender ültetvényt hirtelen fölindulásból fölzabáltad. E fárasztó cselekedetedre megszakító pihentetésként érkezzék az, 1982.-es esztendő tavaszán megjelenő Toto album a, Toto IV -ről az Africa című sláger. Szerzők : David Paich, Jeff Porcaro . Kiadó : Columbia Records. 
Tehát Kancellárom a mérhetetlen bolondozásaid helyett inkább már a csoki készletünket töltenéd fel, de ha ez számodra mégsem lenne oly nagy kihívás és mégis úrrá lenne rajtad az unalom szívesen keresek még neked elfoglaltságot. 
Maci : Értem Királyom rendben, vetem, de azért már kezdem megérteni sokszor miért is vannak az Oroszlánhölgyek oly rútul lehajszolt állapotban a végletekig kimerülve.
Ori : Kancellárom most nem igazán értem mire is gondolsz? Hisz én inkább úgy vélem ők szoktak engem lefárasztani. No persze ezt nem szexuális értelemben gondolom, mert számomra az nemigen jelenthet túl nagy gondot, hanem agyilag. Jézusom lassan azért kezd tudatosulni bennem saját leírt gondolataim súlya ! Mielőtt ravasz kis agyad a kóbinálás ösvényére térne a szexuális vonatkoztatást a képen értettem, hogy mivel én egy szende, szerény, szűz, sőt mi több már, már mondhatni szolid oroszlán vagyok a szexuális tevékenység bármiféle formája számomra teljesen ismeretlen dolog. Gondolom emlékszel még :

Maci : Királyom biztosíthatlak arról, s a Teremtő rá a tanúm, hogy én nem így akartam reagálni a történésre, de az Oroszlánhölgyeid közül, Gyöngy, és Démonka rám rontottak, s e galád tettre kényszerítettek . S én mint önfeláldozó alkat az eseményekért teljes mértékben vállalom a felelősséget. Tehát a leányzók üzenik : Lehet hogy a lassan már a ködbe vesző múltban mint kis oroszlán a trón várományosaként talán még a fenti elvárások szerint éldegéltél. Viszont ma már délceg uralkodóként a korona súlya alatt megélt évekre ez már nemigen jellemző!
Ori :
Maci : Örömmel és teljes megnyugvással konstatálom a tényt, miszerint teljesen higgadtan fogadtad a történést és nem hozott ki az uralkodói béketűrésedből . Így bátorkodom tovább fokozni az eseményeket, és bemutatok még számodra egy általam begyűjtött képet. Miután szembesültél vele kíváncsin várom a megnyilvánulásodat. 

Ori : Tehát először is Kancellárom valóban nem lesz szükség önfeláldozó magatartásodra a történtek miatt. Másodsoron a képedre való pillantásom követőn mi elsőre az eszembe ötlött. Gondolom mindenki számára teljesen nyilvánvaló a tény miszerint a kis csákók ugyanúgy, ugyanarra a legérzékenyebbek mint a mókus. A makkjukra és a mogyoróikra. 
Maci : Királyom alap gondolatnak ez már nem is olyan rossz lehet rá építeni. Viszont ha lehetne most a prózát kicsit megszakítani egy kis zenés illusztráció okán. 
Ori : Kancellárom gond egy szál se, úgy érzem menni fog. Sőt megfogsz lepődni hisz kettőt is tudok ajánlani. Imigyen az első az, 1974. -es év telén a The Rubettes formáció keze által kiadott album a, Wear It’s ‘ At – on található, s címe: Sugar Baby Love.  Szerzők : Wayne Bickerton, Tony Waddington . Kiadó : Polydor.
Avagy másodsoron Magyar vonatkoztatásban az, 1973. -as évben megjelenő Illés album a, Ne sírjatok lányok ! – on szereplő sláger a : Még fáj minden csók. című. Szerzők :  Bródy János, Szörényi Levente. Kiadó :  Pepita .
Maci : Alakul ez Királyom, nagyon is szépen alakul .
Ori : Kancellárom e hír örömmel tölti meg a szívem. Viszont most picit visszafordulnék az előzményekhez, s kérdeném leányzók vannak még ? 
Maci : Királyom most igen csak zavarba hoztál, s bátortalanul közlöm, igen bár nagyon félek is mert nem tudom mi is következik !
Ori : Ugyan már Kancellárom nyugalom semmi probléma, hisz tudhatod hogy imádom az Oroszlánhölgyeim, és soha semmilyen körülmények között nem tudnék ártani nekik. Most is csak arról lészen szó, hogy az előbbi kis cserfes akciójuk okán, mi szerintem poénos szeretném jutalmazni őket. Hogy a külvilág is hűen láthassa milyen leánykák is ők, hasonló karakterű leánykák bemutatása révén szemléltetném. Így teljes szeretettel küldöm nekik egy Svéd származású testvérpár leánykáktól, Lili & Sussie – tól az, 1987. -es esztendőben kiadott kislemezüket az, Oh Mama címűt. Egyébiránt e kislemezt ugyanezen év novemberében megjelenő Dance Romance albumról másolták. Szerzők : Mármint az Oh Mama slágeré : Oson(2) – / Ola Hákansson/ , Tim Norell . Kiadó : EMI .
Maci : Királyom én a döbbenettől teljesen le vagyok bénulva. A leányok kihangosítva hallgatván kristály tiszta csengő hangon énekelve tombolva táncolnak reá. Ezt most úgy értsd, hogy az ismétlés funkció használatával  szüntelen játsza le önmagát a sláger. Viszont ha már kialakulóban van egy kívánság műsor  lenne itt még nékem egy képbe rekedt kérdésem. Föl tehetem?
Ori : Kérdezz bátran te kis Vágó Pityesz !
Maci : 
Ori :  Hú, ha Kancellárom ! Elsőre talán az hogy fapofával öli meg mindkettőt az unalom, de ebben viszont semmi poén. Na de várj egy picit ehhez mit szólsz ? Egy igaz hithű horgász ember minden nedves helyre belógatja a kukacát, míg egy odaadó irodai asszisztens férfi minden résbe behelyezi a pendrive – ját. Na de azért utólag átgondolva nem biztos, hogy a legsikeresebb a dolog, hiszen elég langyos a kép ahhoz amire én gondoltam, avagy túl vannak már mindenen és azért fáradtak. Viszont most Kancellárom itt az eszembe ötlött egy történet Démonkáról. Arra az esetre utaltam mikor is egy jópofa kis srác törtető vehemenciával, bár mérsékelten pofátlan ütemben udvarolt Démonkámnak. S e mondatok hagyták el nyáltól csorgó száját : Drága kicsi leányka , ha te tudnád azt, hogy én mennyire szeretnék lefeküdni veled, hogy boldoggá tehesselek! Mire Démonka pimasz flegmasággal így válaszol : Ugyan miért is tennél ilyet ismeretlen fiúka ? Hidd el nekem csodásan aludni egyedül is tudok ! Ne kérdezd hogy hogyan de az előbbi képed, és Démonka története által bennem is megszületett egy a témához illő kép. De mielőtt megmutatnám  jöjjön egy kis zene a nyolcvanas évekből. Tudatom véled Kancellárom, hogy mivel szívem, s lelkem beleöltem e témába fölöttébb kimerültem. Nem úgy mint a most érkező leánykák kik táncos produkciójukkal kápráztatnak el minket. Teszik ezt a már az általam említett nyolcvanas évek béli sláger remixre.
S már érkezik is a várva várt kép :

Maci :  Atya ég Királyom a szövegen már meg sem tudok illetődni, hisz mit is várhatna el a Kancellár, egy szöveg szövő sorvadt agyú Uralkodótól ? Viszont a kép honlétéről éberen érdeklődnék? Nyilatkozz róla mikor, és hol, s hogyan szerkesztetted ? S valld be, de őszintén !
Ori : No, Kancellárom azért hátrébb az agarakkal, honnan merítetted elszánt bátorságod miszerint Királyod kérdőre vond? Amíg mentségeden töprengsz én folytatnám tovább a gondolatmenetet Démonka egy újabb története által. Azon ominózus estről beszélek amikor Démonkám sugárzón kipirult arccal, s kivirultan a boldogságtól érkezik közénk és osztja meg velünk frissen átélt élményét. ” Ti azt el sem tudjátok képzelni mennyire felemelőn csodás földön túli mámorító érzés volt nekem, ahogyan zenére szeretkeztem ! ” Eközben egy hozzánk csapódó ismeretlen izgága srác tolakodó modorral szólítja meg Démonkát. ” Drága szépséges Angyali kicsi Leányka nekem milyen zenét tudnál ajánlani mivel a csúcsra juttatnálak ? ” Démonom lesújtó tekintetével végig mérve a srácot imigyen válaszol. ” Kicsi fiú minden eshetőséget számításba véve én úgy gondolom hogy számodra elsődlegesen a himnuszt ajánlanám.” 
Maci : Természetesen Királyom tisztán emlékszem e képre, meg kiváltkép arra is, hogy Démonka a te társaságodban érkezett közénk. Viszont arra már nem igazán emlékszem anno mennyire volt elterjedt dolog e szeretkezés, s lett e ebből valami féle hagyomány őrzés, akarom mondani szokás. 
Ori :  Kancellárom ne vedd sértésnek, de mondandód első részének tartalmát figyelmen kívül hagynám, s így válaszra sem méltatnám. Az viszont tény, hogy anno fiatalabb korunkban hajlamosak voltunk minden dolgot kipróbálni, sőt ha nem voltunk megelégedve ki is találtunk dolgokat, de ezekről statisztikát nem készítettek. Így bevallom fogalmam sincs mennyire lett bevett szokás ezen együttlétből. Az én nézetem szerint ez egyfajta szexjáték mi szerintem színesebbé, változatosabbá tette a párok kapcsolatát, s mint ilyen volt aki kipróbálta és megkedvelte, s volt aki nem. 
Maci : Királyom azért lenne arra most mód, s lehetőség hogy kicsit felidézzük e hangulatot, teszem azt olyan Orisan ?
Ori : Nos, Kancellárom nem látom ennek akadályát, már csak ezért sem hisz jelen pillanatban is slágerek garmadája vesz körül mikből választva már csak a gondolataim kell beléjük ötvözni. Elől járójában ha jól emlékszem két verzió létezett, az első mikor egy választott slágert játszott a pár folyamatosan a szeretkezésük alatt. A régi időben elég macerás volt kivitelezni ma már bagatell dolog, de szerintem uncsi is. A másik verzió szerint egy ide illő sláger listát állított össze a srác a párjának, s ezen idővallum alatt történt meg az együttlét. Gond csak az időtartam miatt lehetett, hiszen ha volt egy húszperces listád, és a pásztoróra tizenöt perc után véget ért, ugye öt perc csúszott. Fordítva sem jobb a helyzet hisz ha húsz perc helyett huszonötig tartott adódott öt perc zene nélküli rész. Nos az élet mindig minden körülmények között segít, köszönhetően a távkapcsoló feltalálójának. Nos tehát kezdjük is el, s én a változatosabb sláger listás verziót választom, hogy e képen idézhessem fel a hangulatot az elképzelésem szerinti romantikus zenei történet által. De mielőtt gondolataim rendbe szedve összeterelgetem beiktatok egy kis zenét. Még pediglen az, 1986.- os évben megjelenő Erasure album a, Wonderland – ról érkezik a sláger minek címe, Oh L’amour . Szerzők : Vince Clarke, Andy Bell . Kiadók : Mute Records ( UK) , Sire Records ( U. S.) 
Szerintem nem feltétlen szükséges csupán csak az érzelemtől túlcsordult slágereket keresgélni. Bőven elég a hangulathoz igazítható kellemes vidám hangzású slágereket fellelni amire szívesen összebújnál a pároddal, bár az sem árt ha a tartalma, avagy mondani valója a csábító hadművelet téma köréhez igazítható. Ugyebár nagy segítség lehet a közösen megismert, így kedvencé váló slágerek hadrendbe állítása. Nos akkor most a béklyóimat szerte szét szaggatva induljunk, s szörfözzünk a slágerek végtelen óceánján időkorlátok nélkül. Nos a Kicsi Leánykát egy nem várt pillanat alkalmával invitáld meg egy érzelem dús, romantikával tarkított – ( gyertyafény, virág, vacsora ) – estre, s rajongva halmozd el őt bókokkal szép szavakkal, s egy gyöngéd pillanatban lágy hangnemben kérd meg adja a szívét néked ma éjjel. S már érkezik is az,1982.-es esztendőben kiadott Shakin’ Stevens album a, Give Me Your Heart Tonight – ről a cím adó sláger. Szerző : Billy Livsey ( William Depew Livsey ). Kiadó : Epic.
Folytatva a gondoskodó udvarlásod még az előbb elhangzó sláger időtartalma alatt fejtsd ki a Leányka számára az iránta benned égő érzelmeid ,hogy miért is szeretnéd a szívét olyannyira. Röpke tanácsként, hogy minek a szellemében tedd idéznék néhány mondatot a következő slágerből. -” Tudni akarom mi a szerelem. Azt akarom, hogy te mutasd meg nekem. Érezni akarom, hogy mi a szerelem. Tudom, hogy te megtudod mutatni nekem. ” – Szerintem ennyi kis segítség elegendő is lesz, s úgy hiszem ha minden a megszokott rendben alakul a sláger dereka táján ébredezve bontogatja szárnyait közöttetek az édes testi kapcsolat. S érkezik az, 1984.-es évben napvilágot látott Foreigner formáció kislemeze, mit az Agent Provocatuer albumból másoltak ki, s címe : I Want To Know What Love is. Szerző : Mick Jones ( Michael Leslie Jones ). Kiadó : Atlantic.
Uram Atyám ! Minő igaz nagy szerencse, hogy mostan írnom kell, hisz megszólalni úgy sem tudnék. No de ez ugyan kit is érdekel úgy hogy menjünk tovább. Az ez eddig szárnyait bontogató testi kapcsolat immáron szabadon szárnyal közöttetek, így mostanra már a szavak kihunynak hisz idejük lejárt, s a test a testtel egybefonódva jön létre egy földön túli felemelő csodás, s semmihez sem fogható érzés a szeretkezés kéjes gyönyörei. S jő a sláger is mégpedig napjainkból, azaz, 2018.- as évben megjelenő Rúzsa Magdi sláger a Légzés. Szerzők : Rúzsa Magdi, Szakos Krisztián. Kiadó : Magneoton.
S mostan alázatos csendben idézem a fenti sláger íróját, Rúzsa Magdolnát. -“Nekem minden porcikám veled egy ritmusra jár.” – Ez idő tájékán teljes bizonyossággal állíthatom, hogy már a mámor,s a vágy minden kéjes ízét ízlelvén közelítetek a földi gyönyörök mennybéli kapujához, minek átlépését követőn közösen jussatok el a kielégülés csúcsára. Nos szívemből mondhatom ez megér egy Halleluját ! Az érkező sláger gyökerei teljesen a hetvenes évekig vissza vezethető, hiszen a szerzője Leonard Norman Cohen szerepeltette akkoriban megjelenő albumán, sőt a nyolcvanas esztendőben is és így tovább. Most viszont a, 2008. -as év decemberében felvételre kerülő Alexandra Burke album az, Overcome – én is el lett helyezve az előbb említett leányka jóvoltából, amit ugyebár tüstént hallhatunk is, és a tisztán látás végett címe, Halleluja.  Kiadók : Syco Music, Epic .
S a romantikába ivódó erotika által táplált kéjes tűzben égő éjszakán a vadul tomboló vágyak lassan halványodva alább hagynak, hogy átengedjék helyüket a mindenséget is felülmúló, Istenséghez méltó fennkölt érzésnek, a mámorba burkolódó kielégülésnek. Te azért még gondoskodón dédelgesd, babusgasd, lágyan csókolgasd a kicsi Angyali Leányka kéjtől borzongó aprón remegő testét. Gyöngéden érzékien simogasd egész testének minden kincset érő porcikáját, s e közben hallgasd a szeretkezéstől ziháló lélegzetének lassú megnyugvását. S érezd bal melle halma alatt megbúvó édes kicsi szívének dobogását mi még mindig a zene ritmusára  ver. S néhány meghitt pillanatot követőn, az édes kéjtől átitatott szobára lomhán lopakodva, szelíd árnyékként osonva telepszenek reá a csend hangjai. Mit igazolni látszik a következő sláger is mi az, 1965. -ös év szeptemberében kislemez formájában is kiadásra került, The Sound of Silence  címen. Az előadó pediglen, Simon &Garfunkel. Szerző : Paul Frederic Simon. Kiadó : Columbia . 
S mostan képzeld el Kancellárom a fantáziám által életre kelt poénként a kicsi Angyali Leányka a némi megnyugvás pillanatait követőn cserfesen pajkos tekintettel a szemében, s angyalian bájos, csábos mosollyal az arcán ügyesen felül kerekedvén rajtad ezáltal fölvéve a lovagló pózt, búgó hangon a füledbe súgja : Tudod az életem nélküled szar lenne ! S még azt is látni vélem ahogyan a törékeny kicsi kacsójában az ügyesen megszerzett távirányítóval indítja el a következő slágert. Juj, még azt is észlelem ahogyan kis keze játékos újával huncutan aktiválja az ismétlés funkciót. Nos tehát máris érkezik a 2009. -es  esztendőben megjelenő, Kelly Clarkson kislemez a, My Life Would Suck Without You című. Szerzők : Max Martin, Lukasz Gottwald, Claude Kelly. Kiadó: RCA Records.
Nos tehát itt most a lényegi rész egy bő negyedóra volt, ha hozzá veszem még a poénos ráadást sem éri el a húsz percet, ami azért egy éles együttlétnél kicsit bővebb lett volna. Bár az is tény, hogy anno e kurta is sokat ért. Hiszen egy levezényel strapás bulit követőn eltompult aggyal, és elgyötörten fáradt testtel e rövid verzió is elegendő volt. Viszont a csoda mi benne rejlett gondolva itt a jelenlévő kicsi Angyali Leánykára ( ki szintén kimerült volt, de hajtotta a benne égő erotikus vágy ) aki felülmúlhatatlanul az égig repítve tudott újfent feltölteni energiával. Továbbá kedves mindenki itt az én kelekótya szövegemnek nincs nagy jelentősége, lényeges hangsúly a slágereken van. S jut is még eszembe a lebonyolítás során a hangerőt mérsékelten diszkréten kell megválasztani, hiszen a zene közben a leánykát a saját szavaiddal is el kell bűvölnöd, hogy meghódíthasd, avagy elcsábíthasd, így nem ajánlanám a teljes hangerőt.
Maci : 

Ori : Ugyan, Kancellárom ne bomolj már!  Az általam fent említett információkhoz az adatgyűjtéseim során jutottam hozzá, gyakorlati tapasztalatom ebben nincs, hiszen szűzies életet élek.
Maci : Aha, értem Királyom és kik is mesélték neked e legendákat ? 
Ori : Tudom is én Kancellárom ! Olyan legendás féle fickók, kik nem mutatkoztak be nekem, bár én sem érdeklődtem a nevük iránt. No, de most már had folytassam tovább a vázolt történetet. Azt, azért már ne igazán firtassuk hogy hányszor is ismételte meg önmagát az említett sláger, a lényeg hogy miután a vadóc kis Leányka fölvette rajtad a lovagló pózt, s vadul a ritmusra mozgatva minden porcikáját, és minden energiáját beleadva ügetni kezd rajtad, ami által te úgy kezdesz nyeríteni, hogy a Lipicai tenyész csődör szégyenében szemlesütve, pironkodva búsan oldalog istállója legeldugottabb zugába. Ha a leányka kielégülten végzett a dolgával rögvest értesíts, hisz azonnal szervezünk egy orbitális bulit a tiszteletedre. Gondolom azzal te is tisztában vagy, hogy nekünk édes mindegy hogy a buli a megyei kórház intenzív osztályán, avagy egy hangulatos kocsmában lesz kivitelezve. Ja, persze arra azért titkon kíváncsi lennék hány menet is fért az akcióba ?
Maci : Királyom kettő biztosan, de miután elvesztettem az eszméletem már nem tudtam számolni, így inkább a Leánykát kérdezd ő biztosan jobban tudja. Továbbá köszönöm az irántam táplát bizalmat, miszerint nem a temetőbe tervezted a mega nagy bulit. 
Ori : Kancellárom ott igen illetlen dolog lenne, de ha úgy alakult volna egy csöndes kripta sötét zugában lebonyolíthattunk volna egy visszafogottabb verziót. Nyitó slágernek ajánlanám a,2011.-es év nyarán napvilágot látott, LMFAO album a, Sorry for Party Rocking -en található, Party Rock című slágert. Szerzők : David Listenbee, Stefan Gordy, Skyler Gordy. Kiadó : Interscope Records.
Maci : Igazán köszönöm hálás jóindulatod Királyom, de ha ez a visszafogottabb verzió, már meg bocsáss de a durvábbra már nem is igazán vagyok kíváncsi. Ép ezért szerintem folytassuk képekkel. Királyom érdeklődnék mi is ötlik az eszedbe a következő képről, bátorkodom megjegyezni humoros értelemben ?

 

Ori : Értelek, Kancellárom, s rögvest három téma is agyamba villant, mit máris közlök véled.
1/  Lányos apa : A leányomhoz érkező délceg udvarló csengetésére rögvest kedves, barátságos mosollyal arcomon sietek ajtót nyitni.
2/  Anyós :  Mikor az anyós hírét veszi, hogy a veje a leányával összezördült, és ő tüstént féltő aggodalommal jelenik meg a színen, hogy helyre állítsa a békét.
3/ Hitves : A féltékeny hitves ki váratlan haza tér, mert úgy véli párja ép most tart titkos légyottot szeretőjével. 
Zűr Nyúl : Ha nem igazán bánjátok én is beleszólnék egy kicsit a dolgok menetébe, hogy fölvázoljam bánatom. Tudjátok napok óta rettegésben élek, s nem jön az álom a szememre, csak forgolódom ágyamban, és kiver a víz. Anyósom a minap facebook fiókot nyitott, s azon nyomban megjelölt ismerősnek. Miután visszaigazoltam szembesültem a profil képével. Azután rám is írt, s szelíden megkért, hogy a látszat béke megtartása okán feltétlen tetszikeleljem a profilképét, ezt követőn bökjem meg, s kövessem őt valamint bármi ( szart ) kiír értékeljem pozitív hozzá szólásaimmal. Viszont most bónuszként megosztom veletek a profilképét.
Ori : Nyugodj meg, Nyulam bármi hihetetlennek is tűnik én teljes mértékben megértelek, de könyörgöm, ha netán a leányának is van facebook fiókja, az ő profilképét már meg ne oszd ! Inkább törődő, gondoskodó vigasztalásom gyanánt hallgasd meg a, 2014. -es év tavaszán kislemez formában is megjelenő Hooligans, Idegen című slágerét. Szerzők : Major Eszter, Tóth Tibor. Kiadó : Hear Hungary Music Kft.
Zűr Nyúl : Szívből köszönöm Királyom, de engedd meg hogy lelkem kiöntsem rendesen, hiszen képzeld van neki, és nézzétek meg csak bátran a profil képét.
Maci : A mindenit, Nyulam most már én is teljes mértékben megértelek, sőt irigyellek, hisz dupla ajakkal sokkal gyönyörtelibb, élvezetesebb lehet az orális szex !
Ori : No kicsi alattvalóim úgy érzem számomra most érkezett el azon pillant, hogy a rendfenntartás okán beavatkozási parancsot adok a sötét zsaruknak. E képen már érkezik is az, 1997. -es év júliusában, Will Smith által megjelenő Men in Black : The Album, – albumról a, Men in Black című sláger. Szerzők : Will Smith, Patrice Louise Rushen, Terri McFadden, Freddie Washington. Kiadók : Columbia, Sony Music .
Maci : Figyu, már nem gondoljátok azt, hogy picit túl reagáljuk a dolgot, hiszen lehet a képek akkor készültek amikor a leánykákat ép gyötörték a havonta fellépő női gondok ?
Zűr Nyúl : Értem én Kancellár ! De ettől még úgy érzem nem kellene így mosolyogjon reám !

Ori : Apropó női gondok. Hisz azt ahogyan ti is tudjátok ha felfeslik rajtam az oroszlánbőr azon mód láthatóvá válik, hogy én egy háromszoros leányos apa vagyok. Mind három leányom ügyes okos aranyos csodás teremtés. Persze különböző jellemvonással, avagy karakterrel rendelkeznek, de persze én így imádom őket, s e kép vagyok büszke rájuk. S a valószínű tőlem örökölt humoros vérvonal is jeleskedik bennük. Bizonyíték erre azon eset mikor is középső leányom, Tímea mérgesen megelégelte a havi rendszereséggel érkező, s gyötrelmeket okozó menstruáció ismételten utol érte. S dühösen így reagálta le. ” A fene egye meg már elegem van ezekből a fránya havi női gondokból ! Nem lehetne csak egy smst küldeni, hogy megjött ? ” Meghallva eme kijelentését azon nyomban visszabújva az oroszlánbőrbe agyam fogaskerekei az sms tartalmát kezdték megfogalmazni. Íme az eredmény : ” Kedves Tímea ! Örömmel értesítjük arról, hogy havi jelleggel fellépő menstruációja ismételten időben megérkezett. Továbbá tudatjuk arról is, hogy e képen e hónapban sem sikerült teherbe esnie. Ez úton is kívánunk további kellemes próbálkozást ! Üdvözlettel : Természet Anya !
No, persze a nehéz napokat az aktuálisan jelenlévő fiúcska is nehezen éli meg, s vészeli át hisz az ilyenkor a leánykából felszabaduló szeszély sok esetben rajta csapódik le. Viszont nincs mit tenni, ahogyan mondani szokás ez is benne van a pakliban el kell fogadni ! Szerintem a Hooligans formáció frontembere, Csipa egy kicsit túl reagálta az ügyet, avagy a dolgoktól egymástól független a vidó clipben látható gipszes kar. A lényeg, hogy az említett formáció a, 2003.-as évben kiadta a, Szenzáció!!! című albumot, amin az érkező sláger is szerepel a, Királylány. Szerzők : Barbaró Attila, Bonyhádi Bálint, Szekeres András, Tóth Tibor. Kiadó : EMI. 
Ori :  Töredelmesen be kell vallanom, hogy egy birodalom uralkodó oroszlánját is utol érheti azon sanyarú sors, miszerint gondjai akadnak a folytatás illetően.  Agyamban lévő gondolataim oly nyugodtan ülnek a mélyben, mint az iszap a tófenéken, s hiába keresem, kutatom a megoldáshoz vezető ötleteket. Lehet hogy, agyam túlterhelődött ezen weboldal újraélesztésével . Míg merengő gondolataim a lehetőségeket próbálják utolérni több tucatszor hallgatom meg az, 1978. -as évben kiadott Zorán album a Zorán II. – őn, lévő Mi is kéne még? című slágert. Szerzők : Presser Gábor, Sztevanovity Dusán.   Kiadó : Pepita .
S hiába e remek sláger csak kerül még az ihlet ezért továbbra is azon elmélkedem mi is indíthatná el azon zúzós érzést mi meghozná a várva várt áttörést. Fáradt elmém buzgón keresi a földöntúli erőt mely, oly változást idézne elő mi a vulkánt is kitörésre kényszerítené . S e közben a fejhallgatómban már a, 2004. -es évben kiadott Hooligans kislemez szól a, Legyen valami , című . Szerzők : Valla Attila, Tóth Tibor.  Kiadó : EMI.
Megfogadom hát tanácsuk, és összedobom a zúzós bulit, s lássatok csodát mint az angyal ki a földre szállt, úgy élednek, érkeznek gondolataim is a képzelet szárnyán. S a régi weboldal tartalmának felújításán túl, lesznek még frissebb történetek, avagy mesék hozzá illő képekkel, s természetesen zenékkel. Agyam műhelyében születőben van, Dr Mister Kéj karaktere egy regébe illesztve, s lesz néhány szavam a vak farkasokhoz is, ezen túl vár reátok néhány meglepetés is.  Persze ennek java része átnyúlik a következő esztendőre, ösztönözve ezzel arra benneteket, hogy minél sűrűbben látogassátok e birodalom honlapját. S próbálom ígérni, s betartani igyekszem azért a témaköröket szavaim által miket mondatokká kovácsolok, életre kelteni. S a mostani folytatásként ismét te következel Kancellárom, mókásnak is nevezhető képeiddel. De még kérem pici türelmed egy zenei bejátszás okán. Most történetesen azt akarom, hogy a már rég szerepelt táncos leánykák ismételten közénk érkezzenek, hogy elkápráztassanak egy táncos produkció által. És pediglen az, 1985. -ös év április 1. -én megjelenő – ( nem valószínű hogy tréfa gyanánt ) – Modern Talking album a, The 1St Album -on lévő talp alá való sláger remixére mutatják be minek címe, Du Jou Wanna.   Szerzők : Dieter Bohlen,  Mari S. Applegate.  Kiadó : Hansa Records.
Maci :  Igenis, Királyom tüstént csak ha nem haragszol először felidézném az általad szóba hozott zúzós bulit. Tudod Királyom bátorkodom neked elmondani hiszed avagy sem, de birtokomba került néhány lesi fotó a ramazuris mulatságról. Amit rögvest eléd is tárok, hogy véleményezhesd.

Ori :  Nem igazán tudom felfogni, hogy e pillanatban milyen szerek hatása alatt állsz, már csak azért is hisz nemez volt a történetbe tervezett kép!  Bevallom nem igazán rémlik az általad illusztrált képen szereplő esemény, bár ez betudható lehet a rajtunk uralkodó bódultság állapotának.  Viszont, Lucifernek hála azért eszembe ötlött egy az eseményhez köthető sláger. Mégpedig az, 1996.-os esztendőben a, Sing Sing formáció által kiadott album a, Tábor ’96 -on szereplő Halál a májra, című sláger. Szerzők : A, Sing sing .  Kiadó : SK Records.
Maci : Ó bölcs Királyom életem, s halálom józan bíráló képességednek ajánlom, de volna még itt egy másik képem is mi a bulira azért jellemző.

Ori :  Nos kicsi Kancellárom szívből mondhatom kezdesz rendesen kihozni uralkodói béketűrésemből ! Azon túl, hogy ez még mindig nem a tárgyhoz igazított kép, miért is egy szűzies életet élő girhes oroszlánnak, azaz nekem kell magyaráznom a képen látható esemény tanulságát, egy duhaj több száz kilós medvének. Röviden ami nagy az nagy ! Bővebben az, 1992. -es esztendőben napvilágot látott, XL Sisters album a, Nagy test nagy élvezet, cím adó slágere taglalja.   Szerzők : Alapi István, Demeter György, Vértes Attila.  Kiadó: Zebra.
Maci :  Bátorkodom megjegyezni Királyom nem féltem én azt a girhes oroszlánt kinek zsong a feje a jobbnál jobb slágerektől, amikbe bele terelvén ravasz csábító kis gondolatait minek okán rakéta gyorsasággal dönthetné a leánykákat az ágyába, – ha nem élne szigorú szűzies életet ! De továbbá már nem játszom uralkodói türelmeddel, következzék a megbeszélt kép .

Ori : Nos, Kancellárom mivel a közbejárásod által volt elég időm töprengeni, azon elmélkedve ebben a helyzetben rejlik azért csöppnyi kockázat. Tételezzük fel hogy a vaddisznó élvezte a rá kirótt büntetést félő rendszeresen visszafog járni érte. A tény miszerint a képet nézvén látható ugyebár egy elszánt kutyus, s egy balszerencsés vaddisznó, és még ez ügyben említve van Chuck Norris is. És kicsi Kancellárom ehhez kellene nekem egy idevágó slágert prezentálnom ? 
Maci : Nos, Királyom úgy gondolom, sőt tudom, hogy e birodalom uralkodó zene, és szöveg szerkesztője te vagy, – így mindenképpen igen. 
Ori : Kicsi, Kancellárom ezt most úgy gondoltad, hogy írok egy a képhez illő dal szöveget, te pedig zenével látod el, majdan keresünk egy előadót ki tálalja a közönség felé ?
Maci : Mit is mondhatnék most, Királyon nekem akár ez az út is járhatónak tűnik!
Ori : Na ne legyél már olyan nagy vérmérséklettel, Kancellárom én azért előtérbe helyezném a sláger fellelését. Na nézzük szóval van egy kutyánk, meg egy vaddisznónk, és egy Texasi kopónk a, Woker.  Így már létre jöhet egy élmény dús vadászat mit az erdőben is lehet művelni. Akkor tehát az, 1984. -es évben kiadott Hobo Blues Band album a Vadászat -on lévő Mesél az erdő című sláger következzék. Szerzők : Földes László-( Hobo), Póka Egon, Tátrai Tibor. Kiadó : Hungaroton.
( Oroszlánhölgy )- Démonka : Remélem nem haragusztok meg reám! Ha én is egy kicsit beledorombolok a történésekbe ? Kicsi Orcsi kérhetnék az Oroszlánhölgyeid nevében is még egy kis ráadást a mesébe illően csodaszép emlékeket idéző zenére szeretkezésből ? S, ha netán már a fantáziád kimerülvén, és így a valóság hétköznapi talaján a tettek mezejére kellene lépned, rám s ide bele értve, s téged idézve – erotikára csábító karcsú testem, minden észveszejtő porcikájára – bizton számíthatsz !
( Oroszlánhölgy )- Fekete Gyöngy : Orcsikácska, ha az amazon oroszlánleány mégis idő előtt kimerülne, s a folytatáson át a befejezésig vezető úton segítőként mégis szükséged lenne egy gondos fekete cicára, csak szólj és rögvest ott termek !
Ori : Drága kicsi, Oroszlánhölgyeim ti a királyi gondolatokat, és ténykedéseket soha nem tudnátok megzavarni, így számomra a kérésetek parancs. Ezentúl egyem is meg hűs harmatos Angyali kis lelkecskétek a felajánlott segítőkészségetek, ha szükségessé válik rögvest elfogadom. Bár azt azért gondolom jól tudjátok, ha én itt és most elakadom mindkettőtökre szükségem lesz, ráadásul egyszerre ! Így most is Kancellárom bevonása által kezdek munkába, s elmém egy jeles naphoz ( születés, avagy névnap, esetleg évforduló ) igazítható zenés érzelmi vallomást idéz meg, mit bátran illeszthetsz az ajándékod mellé. Nos, most a változatosság okán, így kerülvén az egyhangúságot a leányka, és a fiú között lezajló, s az általam kigondolt érzelem dús párbeszéd által színesíteném a történetet. Így most nem bocsátkozom a testi kapcsolat jellemzésére, hisz az előző részben már megtettem. És érzésem szerint, ha már ily nyilvánvalóan kijelenthetjük hogy, szerelem van a levegőben, s gondolataim összeterelgetéséig hallgassuk meg az, 1977. -es évben megjelenő John Paul Young kislemez a, Love is in the air , cím adó slágerét. Szerzők : Harry Vanda, George Young .  Kiadó : Eurodisc .
Fiú :  Jöjj , Drága Kicsi Kincsem ülj csak bátran ide mellém, s mielőtt ajándékod átadnám, hallgasd meg zenébe foglalt irántad táplált gyöngéd érzelmeim. Az univerzum végeláthatatlan csodásan tarka kertjében, Angyali Kicsi Leányka sok, sok ezer különféle színű virág pompázik. Ám ezek között is a legértékesebb, s e képen őt fellelni a legnehezebb egy kicsi Tulipán, mi az önzetlen szeretetet szimbolizálja. S már jő is a, 2018. -as évben kiadott Pál Dénes kislemez a, Tulipán. Szerző : Szakos Krisztián.  Kiadó :  Universal Music.
Leány : Így van Kedvesem, bármily gyönyörű is e kis virág által kifejezett érzés valóban igen nehéz fellelni. 
Fiú :  Valóban így van ez Ragyogó Kicsi Napsugaram, nem egyszerű de én érzem nekem általad sikerült meglelnem e csodát. Tudod azon a boldogsággal átitatott napon, amikor mint törékeny mennybéli angyalka gyöngéd szárnyakon életembe érkeztél, én kitárva feléd lelkemnek kapuját, hogy a szívembe lép, nem sejthettem hogy ettől az úgy fog majdan ragyogni , mint ahogyan a felkelőnap melengető sugarai  mikor minden reggel bearanyozzák a földet, hogy e kép töltsék meg élettel. S érkezik a, 2000. -es esztendő folyamán Lionel Richie, Angel című kislemeze. Szerzők :  Lionel Richie, Mark Taylor, Paul Barry. Kiadó: Island Records.
Fiú : S képzeld csak el, te Elbűvölő Kicsi Leányka minden veled töltött napnak óráiban, s perceiben egyre erősebb lelkemben azon érzés miszerint mindennél fontosabb vagy nekem, ezért kimondhatatlan módon tudlak félteni, és ha nem vagy velem szívemet vadul mardossa a hiányod. S máris érkezik az, 1967. -es évben a, The Troggs formáció által kiadott kislemez a, Love is All Around  cím adó slágere. Szerző :  Reg Presley.  Kiadó : Hansa Records.
Fiú : S ahogyan a lelkem legmélyéig hatolt bennem milyen felbecsülhetetlen kincs vagy te a számomra, őszintén mondhatom neked Édes Kicsi Leányka immáron törékeny tested minden észveszejtő porcikáját kívánom, sőt akarom. Egyem is meg szeretettől duzzadó csodás kis szívedet. És mostan már a, 2018.-as évben járunk amikor is a, Halott Pénz formáció megjelentette, Hajtól szívig című kislemezét, amiről a tőlem megszokott módon a cím adó sláger érkezik. Szerzők : Marsalkó Dávid, Prifer Barnabás, Csöndör László.  Kiadó : Önmaguk, azaz saját kiadó.
Leány : Jaj, kedvesem ha megeszed a kicsi szívemet mond meg hogyan élhetnék én tovább ?
Fiú : Jaj, Tündöklő Napsugaram, én Kicsi Gyémántom, ha valaha is arra vetemedem, hogy megegyem csöppnyi kis szívecskédet, Te akkor se félj hisz, hogy tovább élhess hidd el oda adom én az enyémet. S itt most a leány a fiút elcsitítva a szavába vág. – Tudod, Kedvesem mondanom kell most neked valamit! Számomra még mindig te az egyetlen- ha bármi bánt – kihez futhatok, akihez tartozom, kiről álmodom, s kinek esténkét jó élt puszit adok miután szorosan melléd bújva hozzád simulva alszom el, hogy reggel pihenten ébredhessek. – A fenti mondatokat a következő sláger szövegírója, Shania Twain munkája ihlette meg. Így neki köszönhető mondhatnám a fenti kis szösszenetet ketten dobtuk össze. Tehát az, 1997. -es évben Shaina Twain megjelentette, Come On Over című albumot amin a, You’ re still the one – sláger is szerepel mi következni is fog. Szerzők : Shaina Twain,  Robert John” Mutt” Lange. Kiadó : Mercury Records .
Fiú : Egyem is meg az a hús harmatos kicsi lelked, Édes Kicsi Leányka most a lelkem mélyéig meghatottál, a boldogságom az égig ér, s szeretném ha még sokáig e képen éreznél irántam, s én is ugyan ezt tehessem irántad tiszta szívemből. S jön az, 1973. -as évből Lobo, s kiadott kislemeze minek címe, I’d love you to want me. Szerző : Roland Kent LaVoie, azaz Lobo.   Kiadó : Philips.
( Oroszlánhölgy ) – Kicsi Gyémánt : Oly jó, hogy beleborzongtam, s nagyon kedves vagy Orcsika, hogy a valaha közöttünk lezajlott párbeszédet is felhasználtad a történeted egy részletében. Ezt lelkem minden ízében kiváltképp tudom értékelni, hiszen ezzel kockára tetted szűzies életed alap pilléreit, s mostan az a legkevesebb tőlem megerősítsem az igaz valóságot. Mindenkivel tudathatom a megnyugvás érdekében, hogy Drága Kicsi Orcsi, te csak a szavak embere vagy, s bizonyítja ezt szűzies életmódod fundamentuma. Miszerint hosszú évekig egyházi iskolába jártál, ahol beléd plántálták a legszigorúbb erkölcsöket, s ezen által napjainkban is rendszeresen jársz templomba, hol buzgón Istenhez fohászkodsz hogy adjon elegendő erőt szűzies életmódod megtartásához.
Ori : Egyelek is meg, Drága Kincsem, Gyönyörű Kicsi Gyémántom ! Hidd el tőlem meg az volt a legkevesebb, hogy megemlítsem az általad átélt fantasztikus kis élményt. S, Kicsi Napsugaram felettébb tudom értékelni, hogy ily lelkes buzgósággal kiállsz szűzies életmódom védelmében, de már meg ne haragudjál a templomokat inkább kerülném !
( Oroszlánhölgy ) – Kicsi Gyémánt : Nem mondod ! Miért is Kedves Kicsi Orcsi, talán félsz valamitől ? De ugyan mitől, hiszen ártatlanságod okán neked nincs mitől ? 
Ori : Drága, Kicsi Gyémántom tudod csakis óvatosságból. Hidd el nem szeretnék úgy járni mint az egyik rokonom. Képzeld csak el, ő úgy gondolta egy verőfényes szép napon, hogy csak elmegy a templomba meggyónni nem létezőnek hitt bűneit. Meg lett az eredménye, a lelkész öngyilkos lett, a templom pediglen összedűlt. S voltak kik látni vélték Jézust is menekülni a keresztről. 
Oroszlánhölgyek : Ó, ugyan már ne túlozd el butus módon Kicsi Orcsika te nem lehetsz oly mértékben bűnös lélek mint a rokonod. S szemérmesen visszakacsintva a zenés szeretkezésre kedveskednénk neked egy kicsit. A,- D.J. Oroszlánleányod bevonásával, bár rizsa nélkül, de így is nagy szeretettel küldenénk e slágert neked.
Maci : Ju, Júj, Királyom most bölcsen fontold meg mit is teszel, hisz a leányok nyolcan vannak !
Ori : Először is azon túl Drága Kicsi Hölgyeim, hogy szívből köszönöm a nekem küldött slágert, közöljétek bátran miben állhatok még a rendelkezésetekre. Természetesen mi nem sérti meg durván a szűzies életemet, így – vigasztaló ölelés, mellém bújós pihentető alvás, “sebgyógyító puszi” stb. Tudjátok  jól, hogy nem harapok csak bizonyos alkalmakkal egy kicsit, de nyugi be vagyok oltva veszettség ellen. Másod soron igen jól tudom Kancellárom, s közlöm véled ha én nagy bajt szimatolok ravasz módon rögvest átveszem az oposszumok túlélési stratégiáját, s döglöttnek tettetem magam – és jöjjön aminek jönnie kell. S, Hölgyeim  a válasz slágerem :
Maci : Ó, Királyom igaz bátortalanul, félve de, kíváncsisággal jócskán felvértezve kérdezném, hogy hogyan is vált itt be az oposszum stratégia ? 
Ori : Nos, Kancellárom bátran állíthatom, hogy adtam a szarnak egy oltári nagy pofont, hisz Ők úgy gondolták ha mint álcázott döglött oroszlán fekszem mozdulatlan, – nos Ők így egyszerűen csak kiszolgálták magukat.
Maci : Hidd el Királyom, hogy irtózatosan tudlak sajnálni, és az is nagyon bánt, hogy még egy jó tanácsot sem tudtam adni miként változtasd meg cserben hagyott stratégiádat amivel felül kerekedhetnél. 
Ori : Ugyan már, Kancellárom sose bánd ! Tudod miközben szolid, szűzies életem lepergett a szemeim előtt ráleltem a megoldásra is. Gondolom te is élénken emlékszel még a most általam felidézendő történetre. Ugyebár anno egy vehemensen levezényelt fergeteges szombat esti bulit követőn elébem toppan Démonkám, s e képen támadva reám. – Képzeld csak el Orcsika, én most úgy fel vagyok töltődve vad szexuális vágyakkal, hogy úgy érzem itt és most menten megerőszakollak ! És szerintem te is jól tudod az ide illő mondást, jobb ha hagyod magad, hisz hamarabb szabadulsz ! – Erre én szűzies zavaromban elpirulva, megszeppenve mondom. – Rendben van Démonkám bátran alávetem magam az akaratodnak, s hidd el nem ellenkezem, ellenben te se kapkodj add meg a módját rendesen, s így talán közösen tudjuk élvezni a mámor minden egyes percét !- 
Maci : Hidd csak el, Királyom a lehető legtisztábban él bennem az általad idézett emlék. Valóban erősen látszott Démonkán, hogy vágyaktól túlfűtött állapotban van, ami azért érdekes módon némi idő múlásával csodával határos körülmények által alább hagyott.
Ori : Mit mondhatnék néked, Kancellárom igazán örvendek az éles emlékezőképességednek! De a folytatásban mottóként a következő táncos produkcióhoz ismételten egy Démonkával megesett történetet idéznék fel. Arról az ominózus esetről beszélek mikor is egy pofátlan modorú srác igen rámenős, nyomulós tempóban kezdte csapni a szelet Démonkának, s e dumával próbálta levenni a leánykát a lábáról. – Gyönyörű leányka, hidd csak el ha rád nézek úgy kívánom minden porcikádat, s a szívem egyre hevesebben, s érted dobog. – Démonom kikerekedett csoda szép szemeivel lesújtón nézve a srácra tárgyilagosan közli vele. – Bocsi fiú, de az én testemet, s vele minden porcikámat a zene élteti, és e képen a szívem már a táncé, és érte dobog! – S máris következnek a táncos lábú leánykák, kik néhány fiúval is kiegészülve, egy nyolcvanas évek béli sláger remixre egy vidám táncot lejtsenek. S, történetesen az, 1988. -as év szeptemberében a, Roxette formáció által kiadott album a, Look Sharp! – on található, Listen to Your Heart című slágerre. Szerzők : Per Gessle, Mats Persson . Kiadó : Mármint ezen albumé az, EMI .
Ori :  Nos, drága Kancellárom én úgy ítélném meg, hogy elhatalmasodott rajtad a gondolat nélküli óra, így ennek okán míg összeállítod következő gondolatmeneted a népszerűnek tartott közösségi oldal mintájának megfelelően én addig leírom per pillanat mi is jár a fejemben. Nos tüstént felidézek egy, Zűr Nyúllal átélt eseményt amihez azon nyomban egy témába vágó slágert is ajánlok. 
                                                                                        Angol óra .
Történetesen ez az, az eset amikor is Nyúlunk tudástárát angol nyelv tanulással gyarapította. Tette ezt oly buzgón, s nagy szorgalommal, hogy a midig magánál tartott jegyzeteiből csiszolgatta, fejlesztette az angol szavak kiejtését. Imigyen cselekedett azon a múlt béli csodás napon is mikor a megbízás gyanánt a hentesünkhöz mentünk vásárolni. Utunk során már, már számunkra is kissé terhelő módon folyton folyvást a helyes angol kiejtést próbálta gyakorolni  mit még akkor sem tudott befejezni mikor a henteshez értünk. Így amikor beléptünk az ajtón, Nyulam még midig érces hangon, ízes magyarsággal, harsányan olvassa a jegyzetét. S időközben e kifejezéshez ért : You here ? ,azaz Te itt ?, amit az előbb általam említett magyarsággal e képen sikerült kiejtenie, Juh here?  Amire szegény hentesünk a csodálkozástól elképedő bárgyú ábrázattal válaszolt. Az most jelenleg sajna nincsen, bár én úgy tudom nekünk még sosem volt, de a malactökéből van még bőven. S a beharangozott sláger nem más, mint az, 1983.-as évben Komár László kiadott, Halványkék Szemek albumon található, a B/4 -en, azaz a b oldal 4. helyén. A címe pediglen, No Miss. Szerzők : Komár László, Nagy Tibor.    Kiadó : Favorit.
Maci :  Miközben jól kiszórakoztam magam, az általad nyújtott produkción, közben elkészültem inspiráló képeimmel is. Így egy témakörhöz kettővel, miket tüstént színed elé bocsájtok, hogy egy slágerrel illesd őket.

Ori : Úgy látom, Kancellárom most igazán kitettél magadért, s a képeidről csak annyit hogy egyik, jobb mint a másik!  No, de már ha két képet is adtál nekem, viszonzásként én is két dologgal reagálok. Először is meglepiként leírok egy a témához köthető viccet, amit azért Orisra formáztam, mit másod soron követni fog egy ide aktuális sláger is.

 

 

                                                                                            A nyuszi, és az előny.
Egy üde harmatos szép vidám reggelen a nyuszi a tőle megszokott módon az erdőt járta élelem után kutakodva. Szorgos nagy buzgalmában egyszer csak rátalált egy méter előnyre. Kicsi szíve azon nyomban boldogan vert, s e gondolat suhant át agyán. – Ezzel a méter előnnyel akár a rókát is könnyű szerrel lehagyhatom. -Fogta hát, s rögvest haza szaladt kicsiny házának, piciny szobájába, aminek sarkába helyezte a méter előnyt. Másnap reggelen a megszokottnál is nyugodtabban kezdte meg az élelem utáni portyáját. Igen ám de e napon is ismételten reá mosolygott a szerencse, hisz immáron rátalált két méter előnyre. Kicsi szíve ismételten majd kiugrott a mellkasából az örömtől, s közben agya e gondolatot diktálta felé. – Ezzel a két méter előnnyel akár, már a farkast is lehagyhatom.- S ismét vad iramban hazarohant, hogy szobája szegletébe helyezze a két méter előnyt, s majdan nyugovóra tért. A napfelkeltét követőn a nyuszi a megnyugvástól szerzett önbizalma által, újfent útra kélt. De e napon is Fortuna Istenasszonya a keblére ölelte, hiszen immáron rátalált öt méter előnyre. Kicsi szíve az örömtől úgy kalapált, hogy majd kiszakította a mellkasát, s a levegő után kapdosva állapította meg a tényt, miszerint. – Ezzel az öt méter előnnyel akár az oroszlánt is lehagyhatom. – És már rohant is kicsiny házához, hogy bevigye szobájának szegletébe az öt méter előnyt. Igen ám de bárhogyan is forgatta, igazgatta az öt méter előnyt, csak nem fért be kicsiny házának csöppnyi kis ajtaján. Ekkor a nyuszi könnyes szemeivel az égre tekintve, s a meghatódástól térdre zuhanva mondja. – Uram, én Istenem hálásan köszönöm néked, hogy behozhatatlan előnyre tettem szert! –
Maci : Királyom lehet, hogy most bölcs szemedben primitív medvének láchatom, de mi is itt a nevetség tárgya ? S milyen összefüggés lelhető fel a kép, a szöveg, s a sláger között ?
Ori : Ugyebár, Kancellárom a nyuszika az öt méter előnyt sehogyan sem tudta bevinni kicsiny házának, piciny szobájába, e képen számára már behozhatatlan előnynek bizonyult az öt méter előny. Vili ?? Ha majdan hallod a slágert is az összefüggést is meg fogod lelni.
Maci :

Ori :  Nos, Kancellárom igen nagyra ítélem a kreatív munkád, továbbá tudatom véled, hogy a képhez fűzött eszme futtatásodon is komolyan elmerengtem. Viszont most inkább a slágert mutatnám be. Tehát az, 1995. -ös évben megjelenő Hevesi Tamás album az, abo/abo -on található, és a címe : Diadal, avagy ismertebb változatban, Csíkos napernyő. Szerzők : Hevesi Tamás, Hevesi Imre, Fábián Tamás, Ürmössy László.  Kiadó : BMG Ariola Hungary .
(Oroszlánhölgy)- Édes Angyal : Kérlek ne haragudj meg reám Orcsi,hogy kotnyeleskedésemmel bekavarok a munkádba, de kihasználva az előzőekben általad felajánlott támogató segítségekből, kérnék szépen egyet. Tudod, oly mélabús komorsággal telepszik rám a kimerítő fáradság nyomasztó démona, hogy hiába hajtom álomra a fejem, szemhéjaim lecsukva mégsem tudom eredményesen kipihenni magam. Érzem, hogy a megnyugtató jelenlétedre volna szükségem, s puha kezeid gyöngéd simogatására, és oltalmazó karjaid biztonságot ígérő oltalmára vágyom. Mielőtt bármit is mondanál célelérő hízelgésem gyanánt, hallgasd meg a következő slágert mi magában foglalja további kéréseim, kérdéseim feléd. S e sláger a, 2017. -es évben megjelenő Nagy Adri kislemezen szerepel, Sosem múlik el, – címen. Alkotói : Bartalos Jenő, Lotfi Behnam, Nagy Dávid. Kiadója :  Magneoton.
Ori : Egyem is meg drága kicsi hűs harmatos lelkecskédet, cukorfalat leányka te soha semmivel nem tudnád munkám megzavarni, s köszönöm a slágert, és értem a benne rejlő további kérésed lényegét, gyönyörű Édes Angyal. Jöhetsz bátran, s várlak szeretettel, hisz mostan kiegyensúlyozott, nyugodt napjaim élem, s ígérhetem “királyi” bánásmódban lesz részed, a kávét pediglen még midig feketén két cukorral iszom, Kicsi Tündöklő Napsugaram. Viszont a jövőbe tekintve a közösen átélni szándékozó élményeket, eseményeket csakis a jövőt látó tündérek ismerhetik igazán. Vendégváró szeretetem jeléül küldöm neked a, 2001. -es év folyamán kiadott Fiesta album a, Hozzám tartozol. -on, az A/4 -en található slágert minek címe : Bonita. Szerzők : Csordás Tibor, Knapik Tamás. Kiadó: Gold Records .
(Oroszlánhölgy) – Édes Angyal : Köszönöm a kedvességed Orcsi, nagyon édes vagy, s igazán hízelgő számomra az önzetlen gondoskodásod. S majdan a napfelkeltét követő reggel hozadékaként, általad kellemesen kipihenem magam, s újfent föltöltődöm energiával a slágereid közül választhatunk egy pezsdítő ritmusút, amire akár egy popsirázó táncot is lejthetünk. Nézd csak, Kedves Kicsi Orcsi ilyesvalamire gondoltam mint a, 2018. -as évben megjelenő Fiesta sláger a, Mézédes nyár című, ahol közreműködő énekes, Kocsis Renáta. Alkotója : Knapik Tamás. S a megjelenés, szerzői kiadásban.
Ori : Nem is tudom, de nem érzed azt, Tüneményes Kicsi Leányka, ezzel kissé intenzíven kísértjük a sorsunk, hiszen ha a köztünk lévő édes húr, ha elszakad szabadon engedve ezzel elfojtott vágyaink, ismételten a fáradság sötét démona veszi át uralmát, ráadásul mindkettőnk fölött. Bár nem zárom ki azt, kicsi Édes Angyal hogy, én értelmeztem félre a popsirázó táncot, miáltal ha nagyon belemerülünk könnyen egy mélyebb szeretetben találhatjuk magunk, mi bár igazán mámorító, s gyönyörteli tud lenni, de kéjesen kimerítő is. S hogy mire is gondoltam? Rögtön kiderül a, 2011. -es év október 31. -én Tom Boxer, Morena feat J. Warner áldozatos munkája révén napvilágot látott, Deep in love című slágerből.   Szerzők : Tom Boxer, J. Warner Wallace.  Kiadó : Roton .
( Oroszlánhölgy) – Édes Angyal : Drága, kedves Kicsi Orcsim hízelegve dorombolom körbe édesen cukorfalat lelkecskéd, ahogyan már azt te is mondottad a reánk váró élményeket igazából csak a jövőt látó tündérek tudhatják. Amit viszont megígérhetek neked, a legvarázslatosabb dolog mi velünk történhet, hogy a település poros kis utcáin tombolva végig söpör a belőlünk áradó csodás vágyakból kitörő édes szeretet. S szerintem hűen tudja bemutatni a, 2015. -ös év novemberében kiadott Sigala kislemezen lévő sláger a, Sweet Lovin című.  Kigondolták, és életre keltették : Bryn Christopher, Bruce Fielder.  Kiadója : Ministry Of Sound Recordings.
Ori :  Drága Gyönyörű, s féltve őrzött kincsem ! Édes Angyal ! Hidd el bármilyen lelkünket simogató édes érzés uralma alá kerülünk, mi elkápráztatja együttlétünk bizton számíthatsz a szívemből áradó marasztalásomra, mi meghosszabbítja számunkra e felséges szeretetteljes órákat. S a gondolatom megelevenítése végett érkezik egy fiatal Norvég származású srác ki az, 1997. -es év augusztus 24. napján érkezett közénk, Alan Olav Walker néven. Kit már kisgyermekként lenyűgözött a zene, s így a rabjává vált, minek okán kiváló D.J. vált belőle. A munkájához fölvette a, D.J. Walkzz művésznevet, és mostan a legtermékenyebb 2010. -es éveiből választottam a következő slágert, mit Kelly Clarkson- nal karöltve követtek el, s címe : Baby don’t go. Kiadó : Sony Music / RCA Records .
(Oroszlánhölgy) -Édes Angyal :  Ó, Kedves Kicsi Orcsi ! Már szemeim előtt látom is, s lelkem legmélyén érzem is ahogyan mint csöndes lágy, hűs szélben törékeny lepkeszárnyakon útra kél köztünk a földi paradicsom felé, egy mennybéli érzésből fakadó szeretet. És e csodás érzelem felidézésére ismételten Sigala -hoz fordulok a, 2015. -ös év októberében kiadott kislemezén lévő slágerrel, minek címe : Easy Love. Alkotói :  Freddie Perren, Deke Richards, Berry Gordy, Alphonso Mizell.  Kiadója :  B1 Recordings .
Ori :  Egyem is meg kincset érő lelkecskédet, te tüneményesen csábító Édes Angyal ! Ha e fennkölt mennybéli élménybe végzetként érkezne egy vad forró vágyakon túl éledő romantika, miáltal én úgy fölfedeznélek, ahogyan egy ismeretlen tájat, s közben minden benned rejlő kincseid föltárom, hogy a szívünkben élő szétáradó szereted, oly szerelemmé váljék mit sem szégyelleni, sem titkolni nem kell ! S, Édes Angyal a továbbiakban nemes egyszerűséggel kérem fel mondandóm kifejtésére az Illés együttest. Történetesen az, 1977. -es évben kiadott slágerük által, minek címe, Hogyha egyszer. Szerzői : Illés Lajos. Görgei Gábor. Kiadó : Hungaroton – Pepita.
(Oroszlánhölgy) – Édes Angyal : Ó, Kedves, Drága Kicsi Orcsi ! Most igazán sikerült meghatódnom, s kicsi szívem teljesen elérzékenyült. Viszont a történetet fokozni már nem tudva, befejezve föladom, Ó én édes Istenem, szerintem igazán sikerült jól összeraknunk. 
Ori : Mindig is mondtam neked, Kicsi Kincsem, hogy egy igazán talpra esett, ügyes leányka vagy. Nos e zenés randevú összehozását követőn, nagy szeretettel várlak kedd éjjelén, hogy szerda délutánig a puha ágyból föl sem kelvén élhessük át az édesebbnél édesebb pihentető kalandokat, Kicsi Édes Angyal.
Maci : No kérem szépen itt az történt, hogy a Király, és D.J. Oroszlánhölgye slágerek történetbe való tömörítésével foglalatoskodott. S tudomásom szerint a fentiek elméletben már lezajlottak, így igen érdekelne, Királyom hogyha szolid szűzies életed árán ezt tudod nyújtani, mire lehetsz képes vad Casanovaként ? És könyörgöm legalább annyit áruljál már el nekem, milyen bugyi volt Édes Angyalon?
Ori: Nos, Kancellárom nem is értem miért is vagy ily módon kíváncsi ? Kezdesz már te is oly bunkó bosszantón kíváncsi lenni mint az egyik ismerősöm. De szerintem a Pikachu-s, mert minél közelebb kerültem hozzá annál jobban felvillanyozott, bár az is lehet, hogy ennek semmi köze sem volt a bugyihoz, annál több a bugyiban lévő “tartalomnak” ! Viszont végtére is értsél már a jó szóból én ehhez nem érthetek szolid szűzies életem jóvoltából. De ha már szóba hoztad a Casanovát megleplek egy erről szóló slágerrel. Még pediglen az, 1988. -as évben megjelenő Zoltán Erika album a, Túl Szexi – n, s annak is a B/1 -en lévő Casanova cíművel. Szerzők : Fritz Enz, Pásztor László, Jakab György, Joós István. Kiadó : Profil.
Ori : Nos, a fenti bejátszás, nem ép az eredeti, hanem egy modernebb verzió, de ettől még, Zoltán Erika volt az előadó. S, továbbá minden lében lévő Kancellárom több hangsúlyt fektethetnél a képeid bemutatására. Amíg lélekben is felkészülsz a feladatra jöjjön ismételten egy táncos, produkciós zene. Történetesen azon sláger minek a címe : Beautiful people, s szerzői Dmitri Northman, Alban Nwapa, alias Dr Alban, ki Paradox Factory segédletével adja elő. – S ugyebár Dr Alban kiről illik tudni, hogy fogorvos, miről eszembe ötlik e vicc : Egy apa aggódva lesz figyelmes fia elcsigázottan meggyötört arcára, s féltőn kérdezi. Mi bajod van édes fiam? Erre a fiú : Ne is kérdezze édesapám napok óta kurvára fáj a fogam! Mire a fater: Nekem is édes fiam, de ezt el ne mondd anyádnak! – S lőn a zene itt és most remixként .
Maci : Baszki, Királyom a szűzies életed dőlne már romokba, legalább két percig tartott mire leesett a poén !! De túlélve felocsúdtam az események hatása alól, Királykám, és színed elé tárom következő képbe zárt témám, mi az emberekben, de lehet, hogy ezentúl minden egyes élőlényben lakozó hittel átitatott vágyálmokat szimbolizálja, minek elérésére törekszünk egy élete át.
Ori : Kancellárom csak ámulok, és bámulok, s közben hüledezem ahogyan elém tárod kreatív oldalad,de mielőtt a képedben rejlő eszmét kicsomagolnám egy röpkén rövidke időre elhagynám az eddigi utunk ösvényét. Azzal az előre megfontolt szándékommal,hogy köszönetet mondhassak egy Tündérmesébe illő teremtésnek, ki áldozatos munkája révén segítő kezet nyújtott nekem szerkesztőtársként beleértve mind a szöveg, s zenei részt, a ” Zenés randevú” epizódnál. E vonzó Kicsi Leányka ugyebár, az Oroszlánhölgyeim körét színesítő Édes Angyal. Nos bájos Kicsi Kincsem, Édes Angyal tehetségeden túl még mindig lenyűgöz elbűvölőn sugárzó ragyogásod, mit a felkelőnap lágyan, gyöngéden simogató csillogó fényéhez tudom hasonlítani. S, a kedves csábosan csengő hangod, mi még a fejhallgatón át is a selymes puhasággal fúvó tavaszi szél által megszólaltatott, Angyali harsona andalító hangját idézi. Drága Kincsem! Ragyogó Napsugaram! Kicsi Édes Angyal ! Tudom, hogy a kedvenc napszakod, az est, bár épp ésszel föl nem foghatom egy szelíd kicsi Angyal miért is a sötét időszakot részesíti előnybe, bár gondolom megvan az ide illő indokod. S hálám jeléül a Neked küldött sláger is e témát fezgeti. Tehát az,1980. -as évben kiadott Maywood kislemez cím adó slágeréról van szó a, Late At Night -ről. Szerzője : Alice May . Kiadó : EMI.
(Oroszlánhölgy) – Édes Angyal : Kedves Kicsi Orcsi ! Mondhatom, hogy, egy cukorfalatka vagy amiért ismét csak sikeredett kicsi szívem hevesebb dobogásra buzdítanod, miáltal a remegő ajkaim révén, s könnyben ázó szemeim, de a boldogságban úszó lelkemben remegve a végletekig elérzékenyüljek. S nagyon köszönöm ékes bókjaid, mik valóban jólestek, igazán édes vagy! S az est azért tartozik a kedvelt napszakom közzé, Édes Orcsi, hisz ilyenkor éled igazán a buli hangulat, vele a tánc, és a zene, amit utolérve követ a csönd, s a pihetető nyugalom. És persze édeském, Kicsi Orcsim, köszönöm a nekem küldött slágert is, s viszonzásként én is küldök Neked egyet. S, hogy miért pont ezt ? Kicsi Orcsi biztos vagyok benne, hogy érteni fogod. Az, 1985. -ös évben megjelenő Tracy Spencer kislemezéről a, Run To Me , amire gondoltam. Alkotók : Graziano Pegoraro, Ray Foster, Romano Bais.  Kiadója: Ibiza Records.
Ori : Természetesen értem Kicsi Édes Angyal, rendben vettem, s rögvest indulok is. A kérdés már csak az, Tündöklő Napsugaram, Édes Angyal, hogy mely napszakban érkezzem? Persze ezen kérdésem csak költői, Drága Kicsi Leányka, így nem kell válaszolnod. Visszatérve a képedhez, Kancellárom, mit ahogyan már mondottam is önmagad is felülmúlva egyre jobb témákat tudsz a színem elé állítani. A dicséretet követőn érkezhet az elmarasztalás is, de ezt itt szigorúan csakis átvitt értelembe vedd ! Hiszen a képedhez igazítható slágerek száma vetekszik azon slágerekével mik a gyengéd romantikus érzelmeket tárják elénk. Míg e sorokat írtam is agyam mechanikája legalább két tucat lehetőséget ajánlott fel számomra, miből gazdálkodhatom. S érzem hogy, e téma annyira magával ragadott egy slágerrel nemérem be lesz ebből akár három is. Tehát a cicus elszánt kitartó hite, mi szerintem három pillérrel is rendelkezik, így a vágyálom, az akarat, s a remény, minek megtartásához három slágert fogok formába ötvözve prezentálni. Így az álom az, 1980. -as évben megjelenő Edda Művek formáció, Edda Művek1 albumon, a B/5 -ön lévő Álmodtam egy világot, című sláger. Szerzők: Barta Alfonz, Pataky Attila, Slamovits István.  Kiadó: Pepita.
Míg az akarat, avagy küzdelem képviseletében az, 1978. -as esztendőben napvilágot látott Locomotiv GT album a, Mindenki – nek a B/4 -en lévő Nem adom fel, című sláger érkezik. Szerzők: Sztevanovity Dusán, Presser Gábor. Kiadó: Pepita.
És amit elveszejteni soha nem szabad ami ugye a remény képviselőjeként érkezik a, 2018. -as év májusában kiadott Panic’ At The Disco formáció album a, Pray For The Wickend , A/4 -en található sláger a, High Hopes című. A gondos szülők, azaz a szerzők : Brendon Urie, Jake Sinclair, Jenny Owen Youngs, Lauren Pritchard( Lolo), Sam Hollander, William Lobban- Bean, Jonas Jeberg, Taylor Parks, Ilsey Juber.     Kiadó : Fueled by Ramen /  DCD2 Records.
Maci : Királyom lebilincselően, lenyűgöztél, bátran állíthatom általad a birodalom biztos kezekben nyugszik. 
Ori :  Na, de Kancellárom dicséreteiddel ne magasztaljál már ily elismerő módon, de azért köszi, és semmi különöst nem teszek, csak végzem a dolgom. S a továbbiakban a Vasmancs által koordinált Villám Karom elnevezésű biztonsági csapat áldozatos munkájáról essék szó, hiszen ez eddig a mellőzés leple alatt a háttérbe szorult. Nos most fölhajtva az általam említett leplet, természetes módon egy a Démonkával közösen átélt esemény felidézésével tisztelegnék a munkájuk előtt. Valaha egy szórakozástól jócskán zajos bulin ahol is Démonom széles vidám jókedvében igen csak túlpörgött mire érdeklődőn felfigyelt egy ismeretlen srác is. Azon nyomban tetszés nyilvánítás gyanánt visszataszító modortalan, tahó, bunkó módon heves udvarlásba kezd Démonka meghódításáért. Mi utóbb kiderült nem érte el a kívánt célját, mi a vélhető kudarc eredményeként a srác már fenyegetőn akár a tettlegesség árán át szerette volna megszerezni Démonka kegyeit. Észlelvén a kialakulóban lévő konfliktusos helyzetet késedelem nélkül indulok a “szárnyaim” alatt ténykedő biztonsági Tigrisekkel a leányka oltalmazó védelmére. Az előbb említett tettlegességet, azaz a leánykának szánt pofont az érkezésemmel együtt járó beavatkozás gyanánt jobb karom által sikeresen hatástalanítom. S közben szemem sarkán át még tisztán látom kicsi Démonom angyali kis arcának gyönyörű kék szemeiben látható riadalmat, félelmet. Míg e kép elsuhan előttem a két oldalról érkező markáns Tigris karmok lesúlytva akadályozzák meg az esemény további eldurvulását. A kialakult helyzet aránylag normalizálódott tükrében közlöm a “bátor” lovaggal hogy hajlandó önként elnézést kérni a leánytól, avagy mindenképp szükségeltetik hozzá némi kis tettlegesség. A délceg lovag bölcs döntéseként az első lehetőséggel élt, s amire én sem igazán számítottam az, a Démonka nemvárt reakciója. Hisz időközben a védelme alatt lehiggadva, megnyugodva e mondatokkal búcsúztatta a legényt. – Én igazán nem haragszom, s megbocsájtok. És ha nagyon muszáj még sajnálni is tudom a srácot, hisz az hírlik róla, hogy utoljára nő combjai között akkor volt mikor világra hozta az anyja ! – Nos, igen más sem hiányzott itt nekem, mint az olaj a tűzre ! E képen a srácot mégis csak némi kis erőszak árán sikerült eltántorítani további szándékától, míg én Démonom “felkapván” határozottan távolítom el a helyszínről. Bizton mondhatom, hogy a Tigris fürkész szemei mindig éberen őrködtek, s ezáltal óvtak mindent, s mindenkit. A csapat vezére természetesen Vasmancs, de a birodalomba olvadást követőn, már az én uralkodói fennhatóságom alá került. Összehangolt munkánk során kényesen szemelőt tartva minden egyes apró részletet minek által dolgoztuk ki a stratégiánk. S, Vasmancs személyében egy mindenre igazságosan ügyelő korrekt megbízhatón ütőképes Tigrisre tehettem szert. És elismerő tiszteletem jeléül érkezik az, 1982.-es évben megjelenő Survivor album a, Eye Of The Tiger cím adó slágere. Szerzők : Frankie Sullivan, Jim Peterik .  Kiadó : (US) Scotti Bros. Records.
Vasmancs : Igazán nagyra értékelem, s köszönöm a kedvességed a csapat nevében is, de már megbocsátsd, és remélve nem haragszol de kicsit Démonka védelmében mondom, mint bölcs uralkodó neked is megvolt a kifinomult diplomáciai készséged, netán képességed a kifinomult béke megóvása iránt. Példának említeném itt azt az esetet mikor is egy roma településen voltunk, és a vezető színekben tündöklő roma kis srác e képen szólított meg. – Drága Tesvírem Orikám ! Engegyed mán le azokat a szípsíges magyar jányokat a színpadrú, hagy táncoltassuk mán meg űket ! – Amire te a rád jellemző csípőre tett kézzel enyhén félre szegett fejjel, szemedből áradó szúrós tekintettel e kép válaszolsz. – Tesvíred neked ám a fekete párduc, de nem én ! – 
Ori : Igen, Vasmancs jól emlékszel valóban így történt, viszont a roma kis srácnak is megvolt a maga humorérzéke, így nem adódott probléma, ráadásul a kívánságuk is teljesült. Azt azért itt szeretném most kihangsúlyozni, hogy a hónapok, s évek múlásával ahogyan a leánykákon úrrá lett a magabiztos rutinos magatartás, eltörölve a bennük élő félszegséget már, más volt a helyzet. S kiváltképpen Démonommal, ha bármi jellegű atrocitás érte, – ami azért nem volt túl gyakori – újdonsült stratégiánk értelmében rögvest az ominózus legényt kellett menteni e szavak kíséretében. – Okos Démon ! Ügyes a Démon, de ne morogj már annyit, hanem hagyd szépen a kicsi srácot, s engedd el! –  Na, de ez azért nem oly meglepő dolog, hiszen a leánykák gondos neveltetésük által, mígnem eljutottak végzettségük csúcsáig a legszigorúbb fegyelmet diktáló, és szolid illemre példamutató magaviseletre okító leányiskolákat végeztek el. S íme egy példa ezen iskolák egyikére az, 1988. -as évben kiadott Britny Fox kislemez a, Girlschool című. Szerző: Dean Davidson.    Kiadó : (US) Columbia .
És mondhatom, hogy ezzel itt még nincs vége, s áhítatos büszkeséggel tudatom, hogy a leánykák a mai napig elő tudnak állani nem várt meglepetéssel irányomba. Bár az is az igazság része, hogy ez eddig az Oroszlánhölgyeim számára nem tudtam olyan zenei összeállítást kreálni mire mozgásba ne lendülnének a táncos izomzataik. Példa erre a fent elhangzott sláger is mit a szerkesztésem alá vontam, de ők közben kikövetelték tőlem, hogy hangosítás által irányítsam ki a hangfalakra. Miután ezt megtettem ők rögvest improvizáltak egy vad tempójú koreográfiát teljes szinkronban a dübörgő zenével. Munkám félbeszakítva ámulva csodáltam, gyönyörködtem a leánykák rögtönzött produkciójában. S e bronzos napsütésben úszó aranyló pillanatot ostobán veszni hagytam az idő elveszejtett múlása által, hiszen felvételt nem készítettem róla. Utólag már csak bánkódhatom, változtatni nem tudok rajta. Haladva tovább bemutatnék egy nagy jóindulattal, akár remekműnek is nevezhető alkotást mi próbálja szemléltetni azt mikor is Misa kritikus szemlélettel bírálta a rendezői feladatokkal megbízott csoportot, és építő jelleggel avatkozott volna be, a vezetőség munkájába. Gondolván mókus létére valahol, valamely idősíkban ő már egy fogadott tigris is.
Nos most, ha azt kérnétek tőlem tömörítve foglaljam össze, s tárjam elétek Misa rendfenntartási módosításainak tervezetét, talán három irodalmi mű eszmei gondolat menetéből merítenék, miket ezt követőn egymásba ötvöznék. Tehát : “Én nem vagyok egykorú semmi lénnyel, csupán örökkel, s én örökkön állok. Én rajtam jutsz a kínnal telt házba. Ki itt belépsz hagyj fel minden reménnyel. – Tedd vissza hüvelyébe kardod! Aki kardot ragad, az kard által vész el. – Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál! ”  Bár még e néhány sornak is több értelme van, mint Misa gondolatmenetének. És a teljesség végett az idézetek származása: Az első, Dante Pokla, a pokol kapuján olvasható intő felirat, ráadásul általam ” remixelve”, hiszen jóval hosszabb. A második, Júdás árulását követőn történő Jézus elfogása. Mikor is Jézus védelmére kardot rántó illetőt fékez meg a fenti szavakkal Jézus. S a harmadik, Madách Imre, Az ember tragédiája című műből származik. Nos végtére is szó, ami szó Misa elképzelésének stratégiánkba való oltása után, új jelmondatunk alapjai már elhangzottak egy, Shakespeare műben történetesen az, Othelloban ahol is a féltékenységtől meg gyötört Velencei Mór a hitvesi ágyán kérdezé meg aráját Desdemonát mielőtt megfojtá. ” Imádkoztál e az este Desdemona ? ” Nem mondom olykor, olykor esténként elmormolni egy imát nem elvetendő dolog, azon elven, hogy ártani nem árt, még ha nem is használ. Viszont folyton, folyvást imán élni, és bízni egy légből kapott valamin, már súlyosan nagy felelőtlenségnek vélem. Már legalább is a mi esetünkben. S máris érkezik az, 1986. -os évben megjelenő Bon Jovi album a, Slippery When Wet -ról az A/3 -as helyen szereplő Livin’ On a Prayer című sláger. Szerzők : Richie Sambora, Desmond Child, Jon Bon Jovi.   Kiadó : Mercury .
Misa : Ori, ha nem te lennél a birodalmunk uralkodója, most olyat találnék mondani, hogy a nap is menten belepirulna . 
Ori: Csak bátran, Misa ! Birodalmunk határain belül, az uralkodásom alatt dühöngve tombolhat a demokrácia e képen a szólásszabadság is . Kicsi mókus mielőtt bármit is cselekednél azért halkan közölném számodra, hogy ma még nem ebédeltem. Viszont egy fontosabb gondolat is befutott agyamba a fentebb említett leányiskola kapcsán. Egy fiú csemete ki a rock zene lázas bűvölete alá került, sem könnyű az apai céltudatos gondviselés. Így érkezik az, 1984. -es évben kiadott Twisted Sister album a, Stay Hungry – in, az A/2 – es helyen szereplő We’re not gonna take it ,című sláger.  Szerző : Dee Snider . Kiadó : Atlantic.
Ori: Kicsi, Kancellárom hogyan is tudnám néked megfogalmazni? Talán e képen, hogy azzal még nem is lenne semmi jellegű problémám amiért a jó előbb távoztál egy időre, indokként pipilni, de hogy jó ideje kaksizol visszatérni kezd kihozni kiegyensúlyozott uralkodói béketűrésemből. Bár ha belegondolok nem öntötte el szívemet a keserű szomorúság, legfeljebb nélküled ülünk boldogan a vonatra, hisz utazgatni támadt kedvem, és úgy hírlik vonattal bárhová eljuthatunk. S bizonyítás gyanánt érkezik az,1995.-ös évben megjelenő London Boys maxi CD slágere a, Gospel Train To London.  Szerző : Ralf René Maué.  Kiadó : Polydor.
S, ha már e témakörbe csöppentem eszembe is ötlik Mihály bátyám ki az a vasutas akit a mozdony füstjén túl gyakran a pálinka gőze is megcsapott, s így remek rálátása van a vasút üzemeltetésére. Sajnos ennek igen gyakran dalolva szokott hangot adni teszem azt e képen. Na gyerekek mikor elindul a vonat, netán még ha pontosan is, az állomás az akkor is ott marad ! 
Lássatok csodát, ki gondolta volna, de tényleg igaza van ! S a videó bejátszásban volt látható a MÁV kultuszmozdonya a, NoHab. Gyártója a Svédországban lévő Nydqvist Holm Aktiebolag. És e névből született meg a mozdony beceneve a, NoHab. Széria gyártáskori típusjele, Di.3a. Annak idején a MÁV húszdarabot vásárolt belőle, s igény lett volna többre is amit le is gyártottak volna, de a Szovjetunió rosszallása végett a MÁV a továbbiakban a szovjet gyártmányú, M62 sorozatszámú (Szergej) vásárlása mellett kellett döntenie. Általános NoHab műszaki adatok: Tengelyelrendezés, Co’Co’ – Nyomtávolság, 1435mm – Hajtókerék átmérő,1040mm – Névleges teljesítmény, 1435kw, azaz 1950Le – Ütközők közötti hossz, 18900mm -Magasság,4295mm – Szélesség,3090mm -Forgóvázon belüli tengelytáv,4000mm – Forgócsaptávolság, 10300mm – Szolgálati tömeg,106t – Eng. legnagyobb sebesség, 105km/óra. Az, M61 – NoHab mozdonyban egy 16 -hengeres V elrendezésű, EMD-567 típusú diesel motor található, viszont nem ő vontat, hanem a két forgóvázban összesen hat darab elhelyezett vegyes gerjesztésű (soros, és párhuzamos) vontatómotor. Így a diesel motor az egyenáramot fejlesztő főgenerátor meghajtására szolgál. Ezért a nem mindennapinak mondható tekintélyes teljesítményt nem közvetlen módon a diesel motor szolgáltatja, hanem mondhatjuk közösen a forgóvázban lévő elektromos vontatómotorokkal szövetkezve. A videóban is látható NoHab mozdony megtévesztő módon úgy tűnhet, hogy a szerelvénye vontatásához a diesel motort használja fordulatszáma növekedésével. Viszont ez nem teljesen így igaz, de a magyarázata pofon egyszerű. A főgenerátor az általa termelt elektromos energiát közvetlenül adja át a vontatómotoroknak, így a teljesítmény növelése érdekében növelni kell a generátor fordulatszámát, amit csak úgy tudunk megtenni, ha növeljük a diesel motorét. Nem de ?? 

Ori: Nos azt hiszem kicsit elragadtatva magam, túl sokat dumcsiztam, így most már érkezzen a zene, történetesen az, 1977. -es évben megjelenő Demjén Ferenc album a, Fújom a dalt címűn, az A/5 -ön található, Mikor elindul a vonat, elnevezésű sláger. Szerzők: Presser Gábor, Demjén Ferenc. Kiadó: Pepita.
Nos, még egy a vasúthoz köthető sztori, mi ugyebár Zűr Nyúl faterjával esett meg kiről illik tudni, hogy a vasútállomásunk jegypénztárában tejesített szolgálatot. Így volt ez azon a napon is mikor odarohant hozzá egy idős paraszt bácsi kérdezvén : Kedves öcsém mondd már meg, hogy hogyan mén a vonat Berény felé? Mire Nyúlunk faterja flegmán közli: Hát bátyám az már kurva gyorsan mert húsz perc késésben van! Viszont amit én sem tudhatok igazán, hogy késében van e, avagy nagyon sietve hamarabb, netán mindent betartva pontosan jár? Ami biztos hogy mindig kalandokkal teli úton jár, s ez nem más mint a szerelem vonat. S ismételten következik Demjén Ferenc az, 1989. -es évben megjelenő albumán, A szabadság vándora címűn, az A/2 -őn helyet foglaló Szerelemvonat című slágerével. Szerzők: Demjén Ferenc, Menyhárt János. Kiadó: Nivo Records.
Jól van no, nyugodjon le mindenki a maga pici szobájába ezúttal nem fogok előadást tartani a gőzmozdonyok, köztük is a híres Bivaly becenéven is ismert magyar gyártású, 424 gőzmozdony működési elvéről. Talán csak annyit, hogy a találó becenevét marcona megjelenésének, és a 14 bár gőznyomással is működésbe hozható mozdony teljesítménye, 1350Le, amivel elérhette a 90km/óra sebességet is. De viszont a fenti videóban nem ez látható. No lényeg, ami lényeg szerintem napnál is világosabb hogy körünkben témakörként kezd éledezni az utazás. S vállamra véve távolmaradt Kancellárom feladatát egy kép bemutatása révén bizonyítanám, van aki galaktikus utazásra vágyik, és makacsul keresi a lehetőségeket.

Igen, így van ez az életben, hogy mindenütt jó, de azért legjobb otthon. Bár érzésem szerint E.T. előtt egy igen hosszadalmas utazás áll, és abban sem vagyok biztos, hogy ezt majdan busszal kell lebonyolítani. De hogy a mi kis cuki űrlakónk kedvét ne szegjük akaratától, buzdítás gyanánt érkezik az, 1993. -as évben megjelenő magyar film a, Sose halunk meg címűben volt hallható sláger a Nagy utazás.  Szerzők : Dés László, Bereményi Géza. Előadója, Presser Gábor. S az audió anyag kiadója a, Hungaroton.
S ugyebár az utazás megkezdése a jegyváltás. Mi néha nem is oly egyszerű, hiszen egy kitartó és intenzív kvíz játék lebonyolítását követőn derülhet fény arra, hogy hová is tart az utas. A következő párbeszéd, mi egy idős bácsi, és egy jegypénztáros között zajlik egy az időben letünt kabaré jelenetből származik amit a gondolataimban meglévő emlékfoszlányok alapján állítottam össze.
                                                                       Jegyváltás.
Bácsi : Jó napot ! Kérek egy jegyet.
Pénztáros : Én is jó napot kívánok ! És hová is tetszik kérni azt a jegyet ?
Bácsi : Hová ? Hová ? Hát a markomba !
Pénztáros : De hát azt mondja már meg nekem, hogy hová is szeretne utazni a bácsi ?
Bácsi : Én a sógorom fiának a lagzijába, mert meghívtak .
Pénztáros : De bácsikám hol is lesz az a lagzi ?
Bácsi : Hát ha jó idő lesz a szabadba, ha eső akkor a sátorba .
Pénztáros : De bátyám azt mondja már meg végre nekem, hogy is lakik a sógora .
Bácsi : Halja e de kíváncsi ember maga ! Hát a falu bótyától három házzal arrébb a nyomós kúttal szemben .
Pénztáros : Az Isten áldaná meg magát, melyik faluban is van az a bót ?
Bácsi : Hát hányszor mondjam még magának, hogy a sógoroméba, meg hát ez az a bót ami kertfaros a megboldogult apám házával .
Pénztáros :  De drága bácsi, könyörgöm azt mondja már meg végtére is nekem, mi is a neve annak a falunak, ahol is a sógora attól a bolttól, mi kertfaros a megboldogult apja házával, s ettől három házzal lentebb a nyomós kúttal szemben lakik, ahová a lagziba megy ?
Bácsi : Hát én mondom magának, hogy egy igen türelmetlen izgága kis ember maga ! Hát mérnem ezzel kezdte. 
És miután végtére is a bácsinak sikerült megvenni a jegyét a pénztáros megkönnyebbült agyában jogos lehet a gondolat hogy, indulj hát. Nos most ennek kapcsán egy rövid valós mesét mondok el azzal, hogy egyszer volt hol nem volt, volt egyszer az, 1977. -es évben Budapesten alakuló formáció, kik az, 1978. -as évben vették fel a Volán Rt. nevet, és a reá következő évben, 1979. -ben fel is oszlott. De e röpke idő alatt megajándékoztak bennünket az, Indulj hát című slágerükkel. Szerzők: Szigeti Edit, Dáni János. Kiadó : Pepita.
Misa : Elnézésedet kérem, s mély hódolatom bölcs, s vidám Királyunk ! Bátorkodom előhozakodni azon felvetésemmel miszerint birodalmunkat miért nem színesíti oldaladon egy királynő ?
Ori : Nos kicsi, Misa mit is mondhatnék azon túl hogy, nem haragszom talán csak azt, hogy ép ésszel fel nem foghatom miként ötlött fel benned e gondolat az utazás témakörében ? Igaz be kell látnom azt hogy, ritkán hallatod a hangod amivel teljes mértékben lekötelezel e kép örömmel tölti el uralkodói szívem. Viszont ha szót kérsz abban számomra nincs egy csöppnyi irgalmas köszönet sem. Mégis hogy a felvetésedre reagáljak valamit, a köreimet ékesítő Oroszlánhölgyeim mindig minden esetben maradéktalanul, és segítőkészen állnak a rendelkezésemre. Így a belőlem irányuló kérdés, miszerint nyolc Oroszlánhölgy mellé hiányát érzem e kilencedikként egy királynőnek ? Sőt mi több szolid szűzies életem felmondásán túl, amit a királynő jelenléte indokol, a birodalom pénzügyi helyzetére is tekintettel kell lenni. Hiszen jól tudott nem olcsó mulatság egy királynő jelenléte, s különben is Misa miként gondoltad, az úgymond beiktatásra írjak ki pályázatot, avagy közbeszerzés által szerezzek be királynőt. S jegyzem is még meg továbbá, ha a leánylétszám köreimben gyarapodna az okozhat reám, és a birodalomra nézve is többlet védelmi feladatot. Gondolok itt példaként arra az esetre mi agyamban felszínre került, mikor is egy múltbéli kellemes nyári esten az Oroszlánhölgyeim fennkölt társaságában egy nyugodt andalító, de kicsit szertelen séta közben váratlan elénk tántorog egy erősen ittas legényke. Mámoros pírral az arcán kifejezéstelen bamba tekintettel kezd méregetni bennünket, mígnem egyszer e szavakkal szólít meg. – Nem is értem meg, hogy egy ilyen varacskos disznó pofájú seggdugasznak hogyan is lehetnek ilyen F1- es, bombázó, gyönyörű női ?? – Amit még a mai napig sem tudtam igazán eldönteni ki is volt akkor a szánalmasabb, ő ahogyan délceg tántorgásban állva előttünk összevizelt farmernadrágjában, s kezében egy üveg sörrel stírölgette csorgó nyállal az Oroszlánhölgyeimet. Avagy én, ahogyan artikulátlan hangon üvöltve, mint a vadszamár a csöndes éjben, e kép tántorítva el szándékától a Villám Karom mancsainak őrlő, zúzó akaratát. Végtére is megakadályozván a kialakuló drámát okulásként közlöm mindenkivel, így az italmámorba úszó, s szerelmes lángban égő sráccal is. – Tudjátok számomra nem gond, ha egy férfiúi szemlélet szerint én egy seggdugasz varacskos disznó vagyok. Inkább ez legyek mint szépségesen édes gyönyörű szőke herceg, ki alól már csak egy csodálatos fehér ló hiányzik. S továbbá inbolygó barátom, én viszont téged irigyellek délcegen tántorgó mivoltodban. Hiszen gondolj csak bele én ma már nem fogyaszthatom több alkoholt, mert míg neked barátom csak a kezedben lévő sörös üveget kell kielégítened, viszont nekem e nyolc gyönyörű minőségi Oroszlánhölgyem kell maradéktalanul a képen magamévá tennem, hogy a végén ők kielégülten pihentető mély álomba zuhanva reggelik kipihenjék magukat. – Lelkesen csapongó gondolataim immáron visszavezettek a szerelem fogalmához, mi szerintem relatív, és igen kiszámíthatatlan. Gondolok itt arra ki hogyan is értelmezi, lényeg ne légy egyedül, avagy elfoglald magad valamivel, s példának érkezik egy csőszerelő szerelmes monológja. – Kora reggel már szerelem, délelőtt is szerelem, délben ugyancsak szerelem, délután is kitartó szerelem, és este is még szerelem. De még mindig tele van a tököm, mert még mindig csak csöpög ez a kibaszott csap!- Nos még magadhoz térve folytatod a mondandód, addig egy csipetnyi képzeletből származó leheletnyi fantázia révén, s ötvözve hozzá a zene és vidám tánc, miből életre kelt a következő produkció.
Misa : Igen, Királyom tisztán emlékszem az általad felidézett vicces jelenetre, ám aggályod a kiélezettebb rendfenntartási műveletek elvégzésére helytálló lehet, viszont a nézetem szerint kellő többlet erő átcsoportosításával megoldható lehet. De, Királyom ismételten bátorkodom megjegyezni, hogy én csak segítőn jót akarok neked, Hiszen egy királynő jelenléte az oldaladon segítséget nyújthat részedre, mert mint domináns leány kontroll alatt tudja tartani a fékevesztett Oroszlánhölgyeidet. De belátom az aggodalmad a pénzügyi megfontolásra helytálló lehet.
Ori : Kicsi mókusom, Misa ha már ilyen lényegre törőn szóba hoztad a királynő jelenlétét, ez kiváló alkalom arra, hogy felidézzük az, 1976. -os évben megjelenő, Abba kislemezt a, Dancing Queen címűt, s természetesen az A/ oldalon lévő cím adó slágert hallhatjuk. Szerzők: Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Stig Anderson. Kiadó : Polar.
Néhány gondolat erejéig visszakanyarodva az erősen illuminált legénykéhez, ki ugyebár beszólásként tette fel a fentebb átbeszélt lényegre törő kérdését, amit a helyzet rendre állását követőn, csak nem tudtam válasz nélkül hagyni. Minek lényegi mondani valóját néhány mondat erejéig veletek is megosztok. Nos pasi társaim valószínűnek tartom, hogy ti is egyet értetek a következő érveléseimmel miszerint hogyan is lehet egy leányt biztonságban magunk mellett tudni. Tehát, ha a délceg férfiúi mivoltunkban az anyatermészet netán nem áldott meg kellő Adoniszi alkattal, szépséggel, sem bölcs tudással, avagy humoros énnel esetleg tetézve ezt még azzal, hogy az ágyban nyújtott teljesítmény is gyengécskén csekélyke. Itt már nincs más kiút legyen elegendően kellő pénzed arra, hogy a leányt sikeresen magad mellett tarthasd. S talán első ránézésre is ez lehet a legcélravezetőbb eljárás, hisz elegendő lehet itt csak annyi hogy : Hé kislány te mit akarsz ? Szőrmét, gyémántot, festményt magadról a falra? Gyerünk, gyerünk szeress engem a pénzemért ! Gyerünk, gyerünk hallgasd a pénz szavát! Addig míg szót fogad a leányka közösen hallgassuk meg az, 1990. -es évben megjelenő AC/DC album, The Razors Edge – ről az, A/3 -on elhelyezett Moneytalks című slágert. Szerzők: Angus Young, Malcom Young. Kiadók : Atco Records, Albert Productions, EMI .
És akinek nem ismeretlen a hallható sláger szövegkörnyezete, annak nem igazán volt meglepő, hogy a fenti szövegelésem néhány mondata e slágerből származik. S, Misa, hogy lásd a birodalmunkban, uralkodásom alatt minden felvetésnek, véleménynek helye van, ígérem átgondolva fontolóra veszem a királynő jelenlétének gondolatát. Viszont előre mondom, hogy a túlon túl a költekezésnek hódoló királynő jelenlétét teljes mértékben elutasítom. Még akkor is, ha indokként, így érvelne szeszélyes hóbortja mellett: Mert egy anyagias világban élünk, és én egy anyagias lány vagyok. Fiúk jönnek, fiúk mennek, ez rendben van látod. A tapasztalat gazdaggá tett, így most mind mögöttem vannak. S máris érkezik a témakörhöz az, 1984. -es évben kiadott Madonna kislemez a, Material Girl, A- oldalon lévő cím adó sláger. Szerzők : Peter Brown, Robert Rans. Kiadó : Sire. 
Nos, végtére is, hogy befejezhessem megkezdett utazásbéli témaköröm komolyabbra fordítanám a szót. Az említett témához igazítanám bölcs mentoraim helytálló, okító tanításait miknek igen nagy hasznát vettük, az eddigi életünk során. De azt is meg kell mondjam napjainkban már tapasztalt felnőttként a vadul a semmibe rohanó, és így sok mindenre ridegen reagáló, elutasító természetes közönnyel közömbös világunk torzuló változásainak okozta eredményének indokán, lenne némi dolog mit átírnék, s lenne mit intelemként pótlásként hozzáfűznék. Amit, ha lenne fiam e módosítások révén okítva adhatnám neki örökségként tovább. Itt megragadva az alkalmat a mentoraim tanítása, és az utazás témakörét egybeolvasztva, idős mentoraim irántam, avagy irántunk tanúsított áldozatos munkájukért, köszönetkép emléküknek ajánljam a következő slágert. Ők is, és mi is egy ismeretlen utazásba kezdtünk, csak az érkezési állomások ez eddig nem ugyanazok. Sajnos Ők az élet rendje szerint már rég megkezdték utazásuk, az ismeretlen felé, s én tiszta szívemből bízom abban, hogy elérnek, vagy már el is értek egy szebb, s nyugodtabb világot, ahol egy égi bálteremben egy soha véget nem érő vidám mulatság keretein belül élvezik megérdemelt örök pihenésük. S máris hallhatjuk az, 1994. -es évben megjelenő Tátrai Band album az, Utazás az ismeretlenbe, címűnek a cím adó slágerét. Szerzők : Kovács Tamás, Pálvölgyi Géza. Kiadó : Magneoton.