Humor, és zene: II. rész

Én mint a birodalom koronázatlan királya hosszas töprengést követőn úgy döntöttem, hogy a Humor, és zene rovatott azon okból ne legyen olyannyira elnyújtva mint a rétestészta, ketté osztom. Itt a második rész folyamán picit változtatok a tartalmon, azzal hogy lesznek olyan fejezetek hol bepillantást nyertek a kulisszák mögé hogy hogyan is működik e furcsa kis birodalom. Elől járójában annyi, hogy találkozásaink alkalmával az egymástól nem túl távoli asztalainkon lévő technikán keresztül a napjainkban igen elterjedt közösségi oldal stílusát alapul véve diskurálgatunk. S közben néha tanúi lehettek annak hogy az emlékeink bevonása által miként látnak napvilágot sziporkázó gondolataink a hozzá fellelt képi illusztrációval, valamint csatolva még az eseményhez idomuló régi, avagy újabb slágereket, az egész birodalmi udvartartás közre működésével. Azt azért elmondanám a tájékoztatás végett hogy ugyebár ez itt nem egy ” élő műsor ” ! A beszélgetéseink találkozásaink alkalmával elhangzottak, minek alapján szerény személyem készített egy forgatókönyvet mi alapján létrehoztuk e blogot. No kezdjük is el.

Oké, oké, de mindenek előtt jöjjön egy kis zene. Még pediglen egy az, 1980. -as évek béli sláger remix változata, mire a fenti lelkes táncoslábú pár segítségére érkezik még néhány táncoslábú leányka. Az említett sláger mivoltáról bővebb felvilágosítást találtok a mix nyolcvanas évek csarnokában.
Maci : Igazi nagy a, Teremtő által létrejött szerencse, hogy most értekezni tudunk egymással. Lenne ugyanis egy óriási jelentőségű kérésem hozzád. Légy oly kedves tedd már ide föl azt a, brutál durva de ettől még igen vicces oroszlános képet, amin a múltkor igen jót szórakoztunk.
Ori : Én is nagyon örvendek a szerencsének, ( legalább is eddig) bár most sem tudhatom azt miben is töröd a fejed. Számomra eddig az a legnyilvánvalóbb dolog, hogy téged csak fejen vágni lehetne agyonütni már nem. Kicsi Kancellárom melyikre is gondolsz a közel százötvenből?
Maci : Ja, igen bocs igazad van Királyom a nagymérvű kapkodásom által a lényegi rész valóban lemaradt. Tudod arra gondoltam amiről eszedbe ötlött Rod Stewart, Da ya think i’m sexy című slágere.
Ori : Kancellárom mint ne mondjak, így azért már sokkal másabb a leányka fekvése, hisz immáron tudom mit is keressek. S az általad említett slágert a nyolcvanas évek csarnokában meglelitek.

 

Maci : Nagyon jó még mindig nem igazán tudok vele betelni. De azért volna itt még számodra miegymás. Tudod bölcs Királyom idei barangolásaim alkalmával igen sok helyen meg fordultam. s jól éreztem magam, és szert tettem barátokra is kiknek azért okoztam nem várt meglepetéseket. Bizonyságul nézd csak e pillanat képet.

Ori : Kancellárom azért ne legyen már ekkora mellényed, az arcodról már nem is beszélve. Miből is gondoltad azt, hogy nekem nincs a tarsolyomban e témához hasonló kép. Nézd csak !

Maci : Erre az esetre tisztán emlékszem Királyom, hisz ott voltam. Ez az a történet mikor te ugathattál, illetve bocs mivel te oroszlán vagy valójában üvöltöttél, mint hét vármegye kutyája, akarom mondani oroszlánja mégsem hallgattak rád. S így e problémát is nekem kellett elintéznem.

 
Ori : Hú, Kancellárom most már napnál világosabb számomra a tény mi szerint te a barangolásaid során az utadba eső összes vadkender ültetvényt hirtelen fölindulásból fölzabáltad. E fárasztó cselekedetedre megszakító pihentetésként érkezzék az, 1982.-es esztendő tavaszán megjelenő Toto album a, Toto IV -ről az Africa című sláger. Szerzők : David Paich, Jeff Porcaro . Kiadó : Columbia Records. 
Tehát Kancellárom a mérhetetlen bolondozásaid helyett inkább már a csoki készletünket töltenéd fel, de ha ez számodra mégsem lenne oly nagy kihívás és mégis úrrá lenne rajtad az unalom szívesen keresek még neked elfoglaltságot. 
Maci : Értem Királyom rendben, vetem, de azért már kezdem megérteni sokszor miért is vannak az Oroszlánhölgyek oly rútul lehajszolt állapotban a végletekig kimerülve.
Ori : Kancellárom most nem igazán értem mire is gondolsz? Hisz én inkább úgy vélem ők szoktak engem lefárasztani. No persze ezt nem szexuális értelemben gondolom, mert számomra az nemigen jelenthet túl nagy gondot, hanem agyilag. Jézusom lassan azért kezd tudatosulni bennem saját leírt gondolataim súlya ! Mielőtt ravasz kis agyad a kóbinálás ösvényére térne a szexuális vonatkoztatást a képen értettem, hogy mivel én egy szende, szerény, szűz, sőt mi több már, már mondhatni szolid oroszlán vagyok a szexuális tevékenység bármi féle formája számomra teljesen ismeretlen dolog. Gondolom emlékszel még :

Maci : Királyom biztosíthatlak arról. s a Teremtő rá a tanúm, hogy én nem így akartam reagálni a történésre, de az Oroszlánhölgyeid közül, Gyöngy, és Démonka rám rontottak, s e galád tettre kényszerítettek . S én mint önfeláldozó alkat az eseményekért teljes mértékben vállalom a felelősséget. Tehát a leányzók üzenik : Lehet hogy a lassan már a ködbe vesző múltban mint kis oroszlán a trón várományosaként talán még a fenti elvárások szerint éldegéltél. Viszont ma már délceg uralkodóként a korona súlya alatt megélt évekre ez már nemigen jellemző!
Ori :
Maci : Örömmel és teljes megnyugvással konstatálom a tényt, miszerint teljesen higgadtan fogadtad a történést és nem hozott ki az uralkodói béketűrésedből . Így bátorkodom tovább fokozni az eseményeket, és bemutatok még számodra egy általam begyűjtött képet. Miután szembesültél vele kíváncsin várom a megnyilvánulásodat. 

Ori : Tehát először is Kancellárom valóban nem lesz szükség önfeláldozó magatartásodra a történtek miatt. Másod soron a képedre való pillantásom követőn mi elsőre az eszembe ötlött. Gondolom mindenki számára teljesen nyilvánvaló a tény miszerint a kis csákók ugyanúgy, ugyanarra a legérzékenyebbek mint a mókus. A makkjukra és a mogyoróikra. 
Maci : Királyom alap gondolatnak ez már nem is olyan rossz lehet rá építeni. Viszont ha lehetne most a prózát kicsit megszakítani egy kis zenés illusztráció okán. 
Ori : Kancellárom gond egy szál se, úgy érzem menni fog. Sőt megfogsz lepődni hisz kettőt is tudok ajánlani. Imigyen az első az, 1974. -es év telén a The Rubettes formáció keze által kiadott album a, Wear It’s ‘ At – on található, s címe: Sugar Baby Love.  Szerzők : Wayne Bickerton, Tony Waddington . Kiadó : Polydor.
Avagy másodsoron Magyar vonatkoztatásban az, 1973. -as évben megjelenő Illés album a, Ne sírjatok lányok ! – on szereplő sláger a : Még fáj minden csók. című. Szerzők :  Bródy János, Szörényi Levente. Kiadó :  Pepita .
Maci : Alakul ez Királyom, nagyon is szépen alakul .
Ori : Kancellárom e hír örömmel tölti meg a szívem. Viszont most picit visszafordulnék az előzményekhez, s kérdeném leányzók vannak még ? 
Maci : Királyom most igen csak zavarba hoztál, s bátortalanul közlöm, igen bár nagyon félek is mert nem tudom mi is következik !
Ori : Ugyan már Kancellárom nyugalom semmi probléma, hisz tudhatod hogy imádom az Oroszlánhölgyeim, és soha semmilyen körülmények között nem tudnék ártani nekik. Most is csak arról lészen szó, hogy az előbbi kis cserfes akciójuk okán, mi szerintem poénos szeretném jutalmazni őket. Hogy a külvilág is hűen láthassa milyen leánykák is ők, hasonló karakterű leánykák bemutatása révén szemléltetném. Így teljes szeretettel küldöm nekik egy Svéd származású testvérpár leánykáktól, Lili & Sussie – tól az, 1987. -es esztendőben kiadott kislemezüket az, Oh Mama címűt. Egyébiránt e kislemezt ugyanezen év novemberében megjelenő Dance Romance albumról másolták. Szerzők : Mármint az Oh Mama slágeré : Oson(2) – / Ola Hákansson/ , Tim Norell . Kiadó : EMI .
Maci : Királyom én a döbbenettől teljesen le vagyok bénulva. A leányok kihangosítva hallgatván kristály tiszta csengő hangon énekelve tombolva táncolnak reá. Ezt most úgy értsd, hogy az ismétlés funkció használatával  szüntelen játsza le önmagát a sláger. Viszont ha már kialakulóban van egy kívánság műsor  lenne itt még nékem egy képbe rekedt kérdésem. Föl tehetem?
Ori : Kérdezz bátran te kis Vágó Pityesz !
Maci : 
Ori :  Hú, ha Kancellárom ! Elsőre talán az hogy fapofával öli meg mindkettőt az unalom, de ebben viszont semmi poén. Na de várj egy picit ehhez mit szólsz ? Egy igaz hithű horgász ember minden nedves helyre belógatja a kukacát, míg egy odaadó irodai asszisztens férfi minden résbe behelyezi a pendrive – ját. Na de azért utólag átgondolva nem biztos, hogy a legsikeresebb a dolog, hiszen elég langyos a kép ahhoz amire én gondoltam, avagy túl vannak már mindenen és azért fáradtak. Viszont most Kancellárom itt az eszembe ötlött egy történet Démonkáról. Arra az esetre utaltam mikor is egy jópofa kis srác törtető vehemenciával, bár mérsékelten pofátlan ütemben udvarolt Démonkámnak. S e mondatok hagyták el nyáltól csorgó száját : Drága kicsi leányka , ha te tudnád azt, hogy én mennyire szeretnék lefeküdni veled, hogy boldoggá tehesselek! Mire Démonka pimasz flegmasággal így válaszol : Ugyan miért is tennél ilyet ismeretlen fiúka ? Hidd el nekem csodásan aludni egyedül is tudok ! Ne kérdezd hogy hogyan de az előbbi képed, és Démonka története által bennem is megszületett egy a témához illő kép. De mielőtt megmutatnám  jöjjön egy kis zene a nyolcvanas évekből. Tudatom véled Kancellárom, hogy mivel szívem, s lelkem beleöltem e témába fölöttébb kimerültem. Nem úgy mint a most érkező leánykák kik táncos produkciójukkal kápráztatnak el minket. Teszik ezt a már az általam említett nyolcvanas évek béli sláger remixre.
S már érkezik is a várva várt kép :

Maci :  Atya ég Királyom a szövegen már meg sem tudok illetődni, hisz mit is várhatna el a Kancellár, egy szöveg szövő sorvadt agyú Uralkodótól ? Viszont a kép honlétéről éberen érdeklődnék? Nyilatkozz róla mikor, és hol, s hogyan szerkesztetted ? S valld be, de őszintén !
Ori : No, Kancellárom azért hátrébb az agarakkal, honnan merítetted elszánt bátorságod miszerint Királyod kérdőre vond? Amíg mentségeden töprengsz én folytatnám tovább a gondolatmenetet Démonka egy újabb története által. Azon ominózus estről beszélek amikor Démonkám sugárzón kipirult arccal, s kivirultan a boldogságtól érkezik közénk és osztja meg velünk frissen átélt élményét. ” Ti azt el sem tudjátok képzelni mennyire felemelőn csodás földön túli mámorító érzés volt nekem, ahogyan zenére szeretkeztem ! ” Eközben egy hozzánk csapódó ismeretlen izgága srác tolakodó modorral szólítja meg Démonkát. ” Drága szépséges Angyali kicsi Leányka nekem milyen zenét tudnál ajánlani mivel a csúcsra juttatnálak ? ” Démonom lesújtó tekintetével végig mérve a srácot imigyen válaszol. ” Kicsi fiú minden eshetőséget számításba véve én úgy gondolom hogy számodra elsődlegesen a himnuszt ajánlanám.” 
Maci : Természetesen Királyom tisztán emlékszem e képre, meg kiváltképp arra is, hogy Démonka a te társaságodban érkezett közénk. Viszont arra már nem igazán emlékszem anno mennyire volt elterjedt dolog e szeretkezés, s lett e ebből valami féle hagyomány őrzés, akarom mondani szokás. 
Ori :  Kancellárom ne vedd sértésnek, de mondandód első részének tartalmát figyelmen kívül hagynám, s így válaszra sem méltatnám. Az viszont tény, hogy anno fiatalabb korunkban hajlamosak voltunk minden dolgot kipróbálni, sőt ha nem voltunk megelégedve ki is találtunk dolgokat, de ezekről statisztikát nem készítettek. Így bevallom fogalmam sincs mennyire lett bevett szokás ezen együttlétből. Az én nézetem szerint ez egyfajta szexjáték mi szerintem színesebbé, változatosabbá tette a párok kapcsolatát, s mint ilyen volt aki kipróbálta és megkedvelte, s volt aki nem. 
Maci : Királyom azért lenne arra most mód, s lehetőség hogy kicsit felidézzük e hangulatot, teszem azt olyan Orisan ?
Ori : Nos, Kancellárom nem látom ennek akadályát, már csak ezért sem hisz jelen pillanatban is slágerek garmadája vesz körül mikből választva már csak a gondolataim kell beléjük ötvözni. Elől járójában ha jól emlékszem két verzió létezett, az első mikor egy választott slágert játszott a pár folyamatosan a szeretkezésük alatt. A régi időben elég macerás volt kivitelezni ma már bagatell dolog, de szerintem uncsi is. A másik verzió szerint egy ide illő sláger listát állított össze a srác a párjának, s ezen idővallum alatt történt meg az együttlét. Gond csak az időtartam miatt lehetett, hiszen ha volt egy húszperces listád, és a pásztoróra tizenöt perc után véget ért, ugye öt perc csúszott. Fordítva sem jobb a helyzet hisz ha húsz perc helyett huszonötig tartott adódott öt perc zene nélküli rész. Nos az élet mindig minden körülmények között segít, köszönhetően a távkapcsoló feltalálójának. Nos tehát kezdjük is el, s én a változatosabb sláger listás verziót választom, hogy e képen idézhessem fel a hangulatot az elképzelésem szerinti romantikus zenei történet által. De mielőtt gondolataim rendbe szedve összeterelgetem beiktatok egy kis zenét. Még pediglen az, 1986.- os évben megjelenő Erasure album a, Wonderland – ról érkezik a sláger minek címe, Oh L’amour . Szerzők : Vince Clarke, Andy Bell . Kiadók : Mute Records ( UK) , Sire Records ( U. S.) 
Szerintem nem feltétlen szükséges csupán csak az érzelemtől túlcsordult slágereket keresgélni. Bőven elég a hangulathoz igazítható kellemes vidám hangzású slágereket fellelni amire szívesen összebújnál a pároddal, bár az sem árt ha a tartalma, avagy mondani valója a csábító hadművelet téma köréhez igazítható. Ugyebár nagy segítség lehet a közösen megismert, így kedvencé váló slágerek hadrendbe állítása. Nos akkor most a béklyóimat szerte szét szaggatva induljunk, s szörfözzünk a slágerek végtelen óceánján időkorlátok nélkül. Nos a Kicsi Leánykát egy nem várt pillanat alkalmával invitáld meg egy érzelem dús, romantikával tarkított – ( gyertyafény, virág, vacsora ) – estre, s rajongva halmozd el őt bókokkal szép szavakkal, s egy gyöngéd pillanatban lágy hangnemben kérd meg adja a szívét néked ma éjjel. S már érkezik is az,1982.-es esztendőben kiadott Shakin’ Stevens album a, Give Me Your Heart Tonight – ről a cím adó sláger. Szerző : Billy Livsey ( William Depew Livsey ). Kiadó : Epic.
Folytatva a gondoskodó udvarlásod még az előbb elhangzó sláger időtartalma alatt fejtsd ki a Leányka számára az iránta benned égő érzelmeid ,hogy miért is szeretnéd a szívét olyannyira. Röpke tanácsként, hogy minek a szellemében tedd idéznék néhány mondatot a következő slágerből. -” Tudni akarom mi a szerelem. Azt akarom, hogy te mutasd meg nekem. Érezni akarom, hogy mi a szerelem. Tudom, hogy te megtudod mutatni nekem. ” – Szerintem ennyi kis segítség elegendő is lesz, s úgy hiszem ha minden a megszokott rendben alakul a sláger dereka táján ébredezve bontogatja szárnyait közöttetek az édes testi kapcsolat. S érkezik az, 1984.-es évben napvilágot látott Foreigner formáció kislemeze, mit az Agent Provocatuer albumból másoltak ki, s címe : I Want To Know What Love is. Szerző : Mick Jones ( Michael Leslie Jones ). Kiadó : Atlantic.
Uram Atyám ! Minő igaz nagy szerencse, hogy mostan írnom kell, hisz megszólalni úgy sem tudnék. No de ez ugyan kit is érdekel úgy hogy menjünk tovább. Az ez eddig szárnyait bontogató testi kapcsolat immáron szabadon szárnyal közöttetek, így mostanra már a szavak kihunynak hisz idejük lejárt, s a test a testel egybefonódva jön létre egy földön túli felemelő csodás, s semmihez sem fogható érzés a szeretkezés kéjes gyönyörei. S jő a sláger is mégpedig napjainkból, azaz, 2018.- as évben megjelenő Rúzsa Magdi sláger a Légzés. Szerzők : Rúzsa Magdi, Szakos Krisztián. Kiadó : Magneoton.
S mostan alázatos csendben idézem a fenti sláger íróját, Rúzsa Magdolnát. -“Nekem minden porcikám veled egy ritmusra jár.” – Ez idő tájékán teljes bizonyossággal állíthatom, hogy már a mámor,s a vágy minden kéjes ízét ízlelvén közelítetek a földi gyönyörök mennybéli kapujához, minek átlépését követőn közösen jussatok el a kielégülés csúcsára. Nos szívemből mondhatom ez megér egy Halleluját ! Az érkező sláger gyökerei teljesen a hetvenes évekig vissza vezethető, hiszen a szerzője Leonard Norman Cohen szerepeltette akkoriban megjelenő albumán, sőt a nyolcvanas esztendőben is és így tovább. Most viszont a, 2008. -as év decemberében felvételre kerülő Alexandra Burke album az, Overcome – én is el lett helyezve az előbb említett leányka jóvoltából, amit ugyebár tüstént hallhatunk is, és a tisztán látás végett címe, Halleluja.  Kiadók : Syco Music, Epic .
S a romantikába ivódó erotika által táplált kéjes tűzben égő éjszakán a vadul tomboló vágyak lassan halványodva alább hagynak, hogy átengedjék helyüket a mindenséget is felülmúló, Istenséghez méltó fennkölt érzésnek, a mámorba burkolódó kielégülésnek. Te azért még gondoskodón dédelgesd, babusgasd, lágyan csókolgasd a kicsi Angyali Leányka kéjtől borzongó aprón remegő testét. Gyöngéden érzékien simogasd egész testének minden kincset érő porcikáját, s e közben hallgasd a szeretkezéstől ziháló lélegzetének lassú megnyugvását. S érezd bal melle halma alatt megbúvó édes kicsi szívének dobogását mi még mindig a zene ritmusára  ver. S néhány meghitt pillanatot követőn, az édes kéjtől átitatott szobára lomhán lopakodva, szelíd árnyékként osonva telepszenek reá a csend hangjai. Mit igazolni látszik a következő sláger is mi az, 1965. -ös év szeptemberében kislemez formájában is kiadásra került, The Sound of Silence  címen. Az előadó pediglen, Simon &Garfunkel. Szerző : Paul Frederic Simon. Kiadó : Columbia . 
S mostan képzeld el Kancellárom a fantáziám által életre kelt poénként a kicsi Angyali Leányka a némi megnyugvás pillanatait követőn cserfesen pajkos tekintettel a szemében, s angyalian bájos, csábos mosollyal az arcán ügyesen felül kerekedvén rajtad ezáltal fölvéve a lovagló pózt, búgó hangon a füledbe súgja : Tudod az életem nélküled szar lenne ! S még azt is látni vélem ahogyan a törékeny kicsi kacsójában az ügyesen megszerzett távirányítóval indítja el a következő slágert. Júj, még azt is észlelem ahogyan kis keze jétékos újjával huncutan aktiválja az ismétlés funkciót. Nos tehát máris érkezik a 2009. -es  esztendőben megjelenő, Kelly Clarkson kislemez a, My Life Would Suck Without You című. Szerzők : Max Martin, Lukasz Gottwald, Claude Kelly. Kiadó: RCA Records.
Nos tehát itt most a lényegi rész egy bő negyedóra volt, ha hozzá veszem még a poénos ráadást sem éri el a húsz percet, ami azért egy éles együttlétnél kicsit bővebb lett volna. Bár az is tény, hogy anno e kurta is sokat ért. Hiszen egy levezényel strapás bulit követőn eltompult aggyal, és elgyötörten fáradt testel e rövid verzió is elegendő volt. Viszont a csoda mi benne rejlett gondolva itt a jelenlévő kicsi Angyali Leánykára ( ki szintén kimerült volt, de hajtotta a benne égő erotikus vágy ) aki felülmúlhatatlanul az égig repítve tudott újfent feltölteni energiával. Továbbá kedves mindenki itt az én kelekótya szövegemnek nincs nagy jelentősége, lényeges hangsúly a slágereken van. S jut is még eszembe a lebonyolítás során a hangerőt mérsékelten diszkréten kell megválasztani, hiszen a zene közben a leánykát a saját szavaiddal is el kell bűvölnöd, hogy meghódíthasd, avagy elcsábíthasd, így nem ajánlanám a teljes hangerőt.
Maci : 

Ori : Ugyan, Kancellárom ne bomolj már!  Az általam fent említett információkhoz az adatgyűjtéseim során jutottam hozzá, gyakorlati tapasztalatom ebben nincs, hiszen szűzies életet élek.
Maci : Aha, értem Királyom és kik is meséltén neked e legendákat ? 
Ori : Tudom is én Kancellárom ! Olyan legendás féle fickók, kik nem mutatkoztak be nekem, bár én sem érdeklődtem a nevük iránt. No, de most már had folytassam tovább a vázolt történetet. Azt, azért már ne igazán firtassuk hogy hányszor is ismételte meg önmagát az említett sláger, a lényeg hogy miután a vadóc kis Leányka fölvette rajtad a lovagló pózt, s vadul a ritmusra mozgatva minden porcikáját, és minden energiáját beleadva ügetni kezd rajtad, ami által te úgy kezdesz nyeríteni, hogy a Lipicai tenyész csődör szégyenében szemlesütve, pironkodva búsan oldalog istállója leg eldugottabb zugába. Ha a leányka kielégülten végzett a dolgával rögvest értesíts, hisz azonnal szervezünk egy orbitális bulit a tiszteletedre. Gondolom azzal te is tisztában vagy, hogy nekünk édes mindegy hogy a buli a megyei kórház intenzív osztályán, avagy egy hangulatos kocsmában lesz kivitelezve. Ja, persze arra azért titkon kíváncsi lennék hány menet is fért az akcióba ?
Maci : Királyom kettő biztosan, de miután elvesztettem az eszméletem már nem tudtam számolni, így inkább a Leánykát kérdezd ő biztosan jobban tudja. Továbbá köszönöm az irántam táplát bizalmat, miszerint nem a temetőbe tervezted a mega nagy bulit. 
Ori : Kancellárom ott igen illetlen dolog lenne, de ha úgy alakult volna egy csöndes kripta sötét zugában lebonyolíthattunk volna egy visszafogottabb verziót. Nyitó slágernek ajánlanám a,2011.-es év nyarán napvilágot látott, LMFAO album a, Sorry for Party Rocking -en található, Party Rock című slágert. Szerzők : David Listenbee, Stefan Gordy, Skyler Gordy. Kiadó : Interscope Records.
Maci : Igazán köszönöm hálás jóindulatod Királyom, de ha ez a visszafogottabb verzió, már meg bocsáss de a durvábbra már nem is igazán vagyok kíváncsi. Épezért szerintem folytassuk képekkel. Királyom érdeklődnék mi is ötlik az eszedbe a következő képről, bátorkodom megjegyezni humoros értelemben ?

 

Ori : Értelek, Kancellárom, s rögvest három téma is agyamba villant, mit máris közlök véled.
1/  Lányos apa : A leányomhoz érkező délceg udvarló csengetésére rögvest kedves, barátságos mosollyal arcomon sietek ajtót nyitni.
2/  Anyós :  Mikor az anyós hírét veszi, hogy a veje a leányával összezördült, és ő tüstént féltő aggodalommal jelenik meg a színen, hogy helyre állítsa a békét.
3/ Hitves : A féltékeny hitves ki váratlan haza tér, mert úgy véli párja ép most tart titkos légyottot szeretőjével. 
Zűr Nyúl : Ha nem igazán bánjátok én is beleszólnék egy kicsit a dolgok menetébe, hogy fölvázoljam bánatom. Tudjátok napok óta rettegésben élek, s nem jön az álom a szememre, csak forgolódom ágyamban, és kiver a víz. Anyósom a minap facebook fiókot nyitott, s azon nyomban megjelölt ismerősnek. Miután visszaigazoltam szembesültem a profil képével. Azután rám is írt, s szelíden megkért, hogy a látszat béke megtartása okán feltétlen tetszikeleljem a profilképét, ezt követőn bökjem meg, s kövessem őt valamint bármi ( szart ) kiír értékeljem pozitív hozzá szólásaimmal. Viszont most bónuszként megosztom veletek a profilképét.
Ori : Nyugodj meg, Nyulam bármi hihetetlennek is tűnik én teljes mértékben megértelek, de könyörgöm, ha netán a leányának is van facebook fiókja, az ő profilképét már meg ne oszd ! Inkább törődő, gondoskodó vigasztalásom gyanánt hallgasd meg a, 2014. -es év tavaszán kislemez formában is megjelenő Hooligans, Idegen című slágerét. Szerzők : Major Eszter, Tóth Tibor. Kiadó : Hear Hungary Music Kft.
Zűr Nyúl : Szívből köszönöm Királyom, de engedd meg hogy lelkem kiöntsem rendesen, hiszen képzeld van neki, és nézzétek meg csak bátran a profil képét.
Maci : A mindenit, Nyulam most már én is teljes mértékben megértelek, sőt irigyellek, hisz dupla ajakkal sokkal gyönyörtelibb, élvezetesebb lehet az orális szex !
Ori : No kicsi alattvalóim úgy érzem számomra most érkezett el azon pillant, hogy a rendfenntartás okán beavatkozási parancsot adok a sötét zsaruknak. E képen már érkezik is az, 1997. -es év júliusában, Will Smith által megjelenő Men in Black : The Album, – albumról a, Men in Black című sláger. Szerzők : Will Smith, Patrice Louise Rushen, Terri McFadden, Freddie Washington. Kiadók : Columbia, Sony Music .
Maci : Figyu, már nem gondoljátok azt, hogy picit túl reagáljuk a dolgot, hiszen lehet a képek akkor készültek amikor a leánykákat ép gyötörték a havonta fellépő női gondok ?
Zűr Nyúl : Értem én Kancellár ! De ettől még úgy érzem nem kellene így mosolyogjon reám !

Ori : Apropó női gondok. Hisz azt ahogyan ti is tudjátok ha felfeslik rajtam az oroszlánbőr azon mód láthatóvá válik, hogy én egy háromszoros leányos apa vagyok. Mind három leányom ügyes okos aranyos csodás teremtés. Persze különböző jellemvonással, avagy karakterrel rendelkeznek, de persze én így imádom őket, s e kép vagyok büszke rájuk. S a valószínű tőlem örökölt humoros vérvonal is jeleskedik bennük. Bizonyíték erre azon eset mikor is középső leányom, Tímea mérgesen megelégelte a havi rendszereséggel érkező, s gyötrelmeket okozó menstruáció ismételten utol érte. S dühösen így reagálta le. ” A fene egye meg már elegem van ezekből a fránya havi női gondokból ! Nem lehetne csak egy smst küldeni, hogy megjött ? ” Meghallva eme kijelentését azon nyomban visszabújva az oroszlánbőrbe agyam fogaskerekei az sms tartalmát kezdték megfogalmazni. Íme az eredmény : ” Kedves Tímea ! Örömmel értesítjük arról, hogy havi jelleggel fellépő menstruációja ismételten időben megérkezett. Továbbá tudatjuk arról is, hogy e képen e hónapban sem sikerült teherbe esnie. Ez úton is kívánunk további kellemes próbálkozást ! Üdvözlettel : Természet Anya !
No, persze a nehéz napokat az aktuálisan jelenlévő fiúcska is nehezen éli meg, s vészeli át hisz az ilyenkor a leánykából felszabaduló szeszély sok esetben rajta csapódik le. Viszont nincs mit tenni, ahogyan mondani szokás ez is benne van a pakliban el kell fogadni ! Szerintem a Hooligans formáció frontembere, Csipa egy kicsit túl reagálta az ügyet, avagy a dolgoktól egymástól független a vidó clipben látható gipszes kar. A lényeg, hogy az említett formáció a, 2003.-as évben kiadta a, Szenzáció!!! című albumot, amin az érkező sláger is szerepel a, Királylány. Szerzők : Barbaró Attila, Bonyhádi Bálint, Szekeres András, Tóth Tibor. Kiadó : EMI. 
Ori :  Töredelmesen bekell vallanom, hogy egy birodalom uralkodó oroszlánját is utól érheti azon sanyarú sors, miszerint gondjai akadnak a folytatás illetően.  Agyamban lévő gondolataim oly nyugodtan ülnek a mélyben, mint az iszap a tófenéken, s hiába keresem, kutatom a megoldáshoz vezető ötleteket. Lehet hogy, agyam túlterhelődött ezen weboldal újraélesztésével . Míg merengő gondolataim a lehetőségeket próbálják utolérni több tucatszor hallgatom meg az, 1978. -as évben kiadott Zorán album a Zorán II. – őn, lévő Mi is kéne még? című slágert. Szerzők : Presser Gábor, Sztevanovity Dusán.   Kiadó : Pepita .
S hiába e remek sláger csak kerül még az ihlet ezért továbbra is azon elmélkedem mi is indíthatná el azon zúzós érzést mi meghozná a várva várt áttörést. Fáradt elmém buzgón keresi a földöntúli erőt mely, oly változást idézne elő mi a vulkánt is kitörésre kényszerítené . S e közben a fejhallgatómban már a, 2004. -es évben kiadott Hooligans kislemez szól a, Legyen valami , című . Szerzők : Valla Attila, Tóth Tibor.  Kiadó : EMI.
Megfogadom hát tanácsuk, és összedobon a zúzós bulit, s lássatok csodát mint az angyal ki a földre szállt, úgy élednek, érkeznek gondolataim is a képzelet szárnyán. S a régi weboldal tartalmának felújításán túl, lesznek még frissebb történetek, avagy mesék hozzá illő képekkel, s természetesen zenékkel. Agyam műhelyében születőben van, Dr Mister Kéj karaktere egy regébe illesztve, s lesz néhány szavam a vak farkasokhoz is, ezen túl vár reátok néhány meglepetés is.  Persze ennek java része átnyúlik a következő esztendőre, ösztönözve ezzel arra benneteket, hogy minél sűrűbben látogassátok e birodalom honlapját. S próbálom ígérni, s betartani igyekszem azért a témaköröket szavaim által miket mondatokká kovácsolok, életre kelteni. S a mostani folytatásként ismét te következel Kancellárom, mókásnak is nevezhető képeiddel. De még kérem pici türelmed egy zenei bejátszás okán. Most történetesen azt akarom, hogy a már rég szerepelt táncos leánykák ismételten közénk érkezzenek, hogy elkápráztassanak egy táncos produkció által. És pediglen az, 1985. -ös év április 1. -én megjelenő – ( nem valószínű hogy tréfa gyanánt ) – Modern Talking album a, The 1St Album -on lévő talp alá való sláger remixére mutatják be minek címe, Du Jou Wanna.   Szerzők : Dieter Bohlen,  Mari S. Applegate.  Kiadó : Hansa Records.
Maci :  Igenis, Királyom tüstént csak ha nem haragszol először felidézném az általad szóba hozott zúzós bulit. Tudod Királyom bátorkodom neked elmondani hiszed avagy sem, de birtokomba került néhány lesi fotó a ramazuris mulatságról. Amit rögvest eléd is tárok, hogy véleményezhesd.

Ori :  Nem igazán tudom felfogni, hogy e pillanatban milyen szerek hatása alatt állsz, már csak azért is hisz nemez volt a történetbe tervezett kép!  Bevallom nem igazán rémlik az általad illusztrált képen szereplő esemény, bár ez betudható lehet a rajtunk uralkodó bódultság állapotának.  Viszont, Lucifernek hála azért eszembe ötlött egy az eseményhez köthető sláger. Mégpedig az, 1996.-os esztendőben a, Sing Sing formáció által kiadott album a, Tábor ’96 -on szereplő Halál a májra, című sláger. Szerzők : A, Sing sing .  Kiadó : SK Records.
Maci : Ó bölcs Királyom életem, s halálom józan bíráló képességednek ajánlom, de volna még itt egy másik képem is mi a bulira azért jellemző.

Ori :  Nos kicsi Kancellárom szívből mondhatom kezdesz rendesen kihozni uralkodói béketűrésemből ! Azon túl, hogy ez még mindig nem a tárgyhoz igazított kép, miért is egy szűzies életet élő girhes oroszlánnak, azaz nekem kell magyaráznom a képen látható esemény tanulságát, egy duhaj többszáz kilós medvének. Röviden ami nagy az nagy ! Bővebben az, 1992. -es esztendőben napvilágot látott, XL Sisters album a, Nagy test nagy élvezet, cím adó slágere taglalja.   Szerzők : Alapi István, Demeter György, Vértes Attila.  Kiadó: Zebra.
Maci :  Bátorkodom megjegyezni Királyom nem féltem én azt a girhes oroszlánt kinek zsong a feje a jobbnál jobb slágerektől, amikbe bele terelvén ravasz csábító kis gondolatait minek okán rakéta gyorsasággal dönthetné a leánykákat az ágyába, – ha nem élne szigorú szűzies életet ! De továbbá már nem játszom uralkodói türelmeddel, következzék a megbeszélt kép .

Ori : Nos, Kancellárom mivel a közbejárásod által volt elég időm töprengeni, azon elmélkedve ebben a helyzetben rejlik azért csöppnyi kockázat. Tételezzük fel hogy a vaddisznó élvezte a rá kirótt büntetést félő rendszeresen visszafog járni érte. A tény miszerint a képet nézvén látható ugyebár egy elszánt kutyus, s egy balszerencsés vaddisznó, és még ez ügyben említve van Chuck Norris is. És kicsi Kancsellárom ehhez kellene nekem egy idevágó slágert prezentálnom ? 
Maci : Nos, Királyom úgy gondolom, sőt tudom, hogy e birodalom uralkodó zene, és szöveg szerkesztője te vagy, – így mindenképpen igen. 
Ori : Kicsi, Kancellárom ezt most úgy gondoltad, hogy írok egy a képhez illő dal szöveget, te pedig zenével látod el, majdan keresünk egy előadót ki tálalja a közönség felé ?
Maci : Mit is mondhatnék most, Királyon nekem akár ez az út is járhatónak tűnik!
Ori : Na ne legyél már olyan nagy vérmérséklettel, Kancellárom én azért előtérbe helyezném a sláger fellelését. Na nézzük szóval van egy kutyánk, meg egy vaddisznónk, és egy Texasi kopónk a, Woker.  Így már létre jöhet egy élmény dús vadászat mit az erdőben is lehet művelni. Akkor tehát az, 1984. -es évben kiadott Hobo Blues Band album a Vadászat -on lévő Mesél az erdő című sláger következzék. Szerzők : Földes László-( Hobo), Póka Egon, Tátrai Tibor. Kiadó : Hungaroton.
( Oroszlánhölgy )- Démonka : Remélem nem haragusztok meg reám. ha én is egy kicsit beledorombolok a történésekbe ? Kicsi Orcsi kérhetnék az Oroszlánhölgyeid nevében is még egy kis ráadást a mesébe illően csodaszép emlékeket idéző zenére szeretkezésből ? S, ha netán már a fantáziád kimerülvén, és így a valóság hétköznapi talaján a tettek mezejére kellene lépned, rám s ide bele értve, s téged idézve – erotikára csábító karcsú testem, minden észtveszejtő porcikájára – bizton számíthatsz !
( Oroszlánhölgy )- Fekete Gyöngy : Orcsikácska, ha az amazon oroszlánleány mégis idő előtt kimerülne, s a folytatáson át a befejezésig vezető úton segítőként mégis szükséged lenne egy gondos fekete cicára, csak szólj és rögvest ott termek !
Ori : Drága kicsi, Oroszlánhölgyeim ti a királyi gondolatokat, és ténykedéseket soha nem tudnátok megzavarni, így számomra a kérésetek parancs. Ezentúl egyem is meg hűs harmatos Angyali kis lelkecskétek a felajánlott segítőkészségetek, ha szükségessé válik rögvest elfogadom. Bár azt azért gondolom jól tudjátok, ha én itt és most elakadom mindkettőtökre szükségem lesz, ráadásul egyszerre ! Így most is Kancellárom bevonása által kezdek munkába, s elmém egy jeles naphoz ( születés, avagy névnap, esetleg évforduló ) igazítható zenés érzelmi vallomást idéz meg, mit bátran illeszthetsz az ajándékod mellé. Nos, most a változatosság okán, így kerülvén az egyhangúságot a leányka, és a fiú között lezajló, s az általam kigondolt érzelem dús párbeszéd által színesíteném a történetet. Így most nem bocsátkozom a testi kapcsolat jellemzésére, hisz az előző részben már megtettem. És érzésem szerint, ha már ily nyilvánvalóan kijelenthetjük hogy, szerelem van a levegőben, s gondolataim összeterelgetéséig hallgassuk meg az, 1977. -es évben megjelenő John Paul Young kislemez a, Love is in the air , cím adó slágerét. Szerzők : Harry Vanda, George Young .  Kiadó : Eurodisc .